Neden eskisi gibi mmorg oyunlarda keyfi alamıyoruz?

Şevki1453

Decapat
Daha fazla  
Dostlar eskiden belki hatırlarsınız 2006 2007 senelerinde Knight, silkroad vb mmorg oyunlar çıkmıştı ve deli gibi her Cafe'de oynardık. Şimdi ise gram zevk alamıyoruz yeni mmorg oyunlar çıksa bile; grafikler 10 kat iyi olmasına rağmen oyun sarmıyor.
New World olsun, Black Desert olsun sarmıyor neden?

Sorun şu arkadaslar ozmanlar mmorg yeni bir dünyaydı heycandi o heycanda bir oyun hala çıkmadı yani hep aynı seyler senaryolar olmayacak mesala 2016 pubg ilk çıktığında ne kadar zevkliydi şimdi oyuncu zor bulunuyor neden ?? Çünkü heyecan zevk kalmadı bana göre bu yanlış mıyım dostlar..

Zaman geçti, büyüdük, okuduk, çalıştık ve günlük hayat koşuşturmacasından oyunlardan aldığımız zevk yarıya düştü. Bence temel nedeni bu. Her şeye rağmen zevk aldığımız oyunları oynamak en mantıklısı gibi görünüyor.

Hocam yeri gelmişken sorayım, Black Desert önerir misiniz?
İlk çıktığı gün başlamıştım gerçekten oynadığım en zevkli oyunlardan biriydi uskodan sonra ama bdo yu hard bir şekilde oynıcaksan hayatından vazgeçmen gerekiyor 6 ay hard şekilde oynadım sonrasında baktım ki artık sağlığım bozulucak bıraktım

Eskiden oyun yoktu vakit çoktu. Sene 2004-2008 ortaokul zamanımın tümünü Metin2 oynayarak geçirirdim. Deli gibi oynardım. Sabah ezanına kadar kule yapardık demircide item basmak için. Yani zaman çoktu. Şimdi 9-5 iş, eve gittin yemek hanım çocuk derken saat 10 oldu mu uyuyorum. Sorarım size bu adam hangi ara kule yapsın?

Oyunun nasıl çıktığı da önemli. Ben hatırlıyorum PUBG'nin ilk haftasını. Steam'da anlık 2 milyon oyuncusu vardı. Ama PUBG çok sorunlu çıktı ve çok uzun bir süre güncellenmedi. Haliyle de insanlar sıkıldı, bıraktı. Bir dönem hileciler de baş gösterdi. Daha çok Battlefield'da ki sistem seviliyor. Örneğin Bad Company 2'nin multiplayer modu hala oynanır. Anlık 500 oyuncusu olsa da, bunca yıllık oyun için fazla. Fakat ben her zaman söylemiştim. CS:GO olduğu sürece başka oyunlar tutulmaz. Tutulmuyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…