Neden Gereksiz Mesaj uyarısı aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Enis00

Decapat
Katılım
4 Ağustos 2021
Mesajlar
588
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk önce daha konunun onaylanıp onaylanmayacağını bilmiyorum, lafımda her moderatöre değil yanlış anlaşılmasın. Daha geçen forumda bir iki geyik çevirdik diye 1 saat ceza yedik sanırım gereksiz mesaj uyarısı aldım, tamam ben alayım ama forumdaki diğer saçma şeylere neden uyarı vermiyorlar? Adam gelmiş babaannemin boyu 2 metre, dedem 3 metre, benim 5 sene sonra boyum kaç olur yazmış ve konu onaylanıyor. Bir de bu konular az da değil. Daha demin gezerken @264523 adında biri gelmiş ekonomi çok iyi, tek zam gelen şey ürünler değil maaşlara da zam geliyor yazmış. Şimdi soruyorum bu adamın dediği gereksiz mesaj değil mi? Kimse bana gelip kendi fikrini belirtmiş kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamazsın demesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Sosyal üzerinde seviyeli olunduğu sürece ufak geyiklere izin veriyoruz ancak konu bütünlüğüne hiçbir şekilde katkı sağlamayan ve yardımcı olmayan mesajlar Gereksiz Mesaj olarak değerlendirilebilir. Siz uyarı aldınız ancak sizinle aynı hareketi yapan başka bir uyarı almadıysa bunu rapor sistemiyle bize iletebilirsiniz.

Gereksiz Mesaj raporlarını değerlendirirken mesajın konuya olan katkısına bakıp ona göre işlem uyguluyoruz. Ayrıca "ben uyarı aldım ancak o almadı" durumunu da kabul etmiyoruz ki kimlerin uyarı alıp almadığını üyeler bilemiyorlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı