Neden herkes ilişkilerde mutsuz?

Fall Before Me

Hectopat
Arkadaşlar çevremde kim varsa hepsi ilişkiler hakkında mutsuz. Birisi ayrılmış barışmak istiyor, diğeri hiç bulamıyorum diyor, diğeri sevgilisi var ama yine mutlu değil. Zaten çoğu Max 3-4 ay sürüyor sonra ayrılıyor. Sizce sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sizde. Yanlış tercihler yapıyorsunuz belli ki. Karşınızdakini daha tanımadan hemen sevgili oluyorsunuz demek ki. Başlıktaki herkes ilişkilerde mutsuz demişsiniz mutlu olan bir çok insan var.

Sorun sizde. Yanlış tercihler yapıyorsunuz belli ki. Karşınızdakini daha tanımadan hemen sevgili oluyorsunuz demek ki. Başlıktaki herkes ilişkilerde mutsuz demişsiniz mutlu olan bir çok insan var.

Etrafımda hiç yok mutlu olan yaklaşık 10-15 kişi yakın arkadaşım hepsi kötü durumda ilişki konusunda ve diğer insanlarda (sosyal medyada gördüğüm kadarıyla) o kadar mutlu değil.

Etrafımda hiç yok mutlu olan yaklaşık 10-15 kişi yakın arkadaşım hepsi kötü durumda ilişki konusunda ve diğer insanlarda (sosyal medyada gördüğüm kadarıyla) o kadar mutlu değil.
Hepiniz yanlış tercih yapıyorsunuz o zaman. Ben gayet mutluyum. Çevremdeki neredeyse herkes mutlu ilişkisinden. Mutsuz olan da tam tanımadan ve düşüncesiz olduğu için.

İnsanlar ilişkilerde yanlış kişileri seçiyor. Birinin görünüşünü beğenmen onun karakterini de beğeneceğin anlamına gelmez. Sorun da burada başlıyor zaten. Aşırılık ve özgürlük arasında her insan için farklı bağ vardır. Kimisine aşırı gelen şey kimisi için özgürlüktür. Örnek olarak sevgilinin senin tanımadığın bir erkekle baş başa yemeğe çıkması ya da kafede oturması sevgilin için özgürlük iken senin için aşırılıktır. Bu bir örnek, bunun gibi binlerce neden var ve mutsuz olan çiftler bu binlerce nedenden belki birini belki birkaçını yaşadıkları için mutsuz. Hayata bakışı da sizinki gibi olan birini bulursanız ben mutlu olacağınızı düşünüyorum.

Herkes mutsuz diye genelleme yapmak doğru değil. Hayat bu. Kimininki iyi giderken kimininki de kötü gidecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı