Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam hocam telefonunuzun güncellemesi ve desteği bitti o zaman. 2014'de çıkan iPhone 6 serisinin desteği 2-3 sene önce bitti. Android öyle mi? En fazla 3-4 yıl.
Bu gün iPhone 6'ya sahip birinin fotoğraf çekmek için 7 saniye beklediğini gördüm hocam. Uzun güncellemelerin pek önemi yok, cihaz donanımı bir zaman sonra yetersiz kalıyor.

O zaman her apple kullanıcısına da hakaret edilmesin. İnsanların tercihlerine saygı duymak çok zor olmamalı bence de.

Bu gün iPhone 6'ya sahip birinin fotoğraf çekmek için 7 saniye beklediğini gördüm hocam. Uzun güncellemelerin pek önemi yok, cihaz donanımı bir zaman sonra yetersiz kalıyor.

2014'de çıkan Android'lerin kamerası açılıyor mu şu anda.

4 bin liralık "Android" alıp kasıyor, 17 bin liralık iPhone alıp kasmıyor diyemezsin kardeşim.
Arkadaş giriş seviyesindeki bir android cihazdan bahsetti. O yüzden bu şekilde açıklama yaptım.

Çalıştığım bir yerde arkadaş sırf 3 ay para biriktirdi İphone 11 almak için. Sorduğumda İphone'ların zaman geçse dahi hiç kasmadığını söyledi. Ben telefondan hiç anlamam kendim Samsung'un tuşlu bir telefonunu kullanıyorum fakat eğer ki diğer telefonlar kasıyorsa ve İphone kasmıyorsa tercih edilebilir belki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…