Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence Android bir cihaza sahip olmak, mini bilgisayar kullanmak gibi bir şey. iOS bu rahatlığı asla vermez.

Arkadaş giriş seviyesindeki bir android cihazdan bahsetti. O yüzden bu şekilde açıklama yaptım.
Zaten temel sorun burada başlıyor Android tarafında binlerce giriş seviyesi ucuz cihaz varken iPhone da sadece high end cihazlar var.

Bu yüzden iPhone kasmıyor daha iyi diye bir algı var, halbuki aynı paraya satılan birçok Android cihaz aynı performansı hatta fazlasını veriyor.

Android fanboylarına hatırlatayım şunu: Galaxy Note 7 rezilliği
iPhone'larda güncellemer ile yavaşlatıyordu, Apple özür diledi.
Şimdi de USB C ile pro modelle tam hızda çalışacak, yazılımsal sınırlama gelecek iPhone'a.

İyi dayanmış. Tableti fabrika çıkışlı arıza geldi bize bide övündüğü zamanlarda.
Bu tarz yorumları almadan önce görmüştüm ben de. Şans işi biraz hocam, bana sorunsuz olanı geldi size sorunlusu gelmiş, ama çoğunluğa sorunlu telefon geliyorsa bu işte bir iş vardır.

Hocam popüler kültürün kölesi falan mısınız? Veya gösteriş meraklısı? iPhone'unuz var da. (!) Şaka bir yana böyle düşünenlerin yaşı hemen belli oluyor. Bu arada iyi yapmışsınız güle güle kullanın.

iPhone'larda güncellemer ile yavaşlatıyordu, Apple özür diledi.
Şimdi de USB C ile pro modelle tam hızda çalışacak, yazılımsal sınırlama gelecek iPhone'a.
Telefonun patlaması mı yoksa bataryası ısınmasın diye yavaşlatılması mı daha iyi hocam? Apple'ın da bir sürü hatası oldu, iPhone X'lerdeki ısınma sorunu, 7'lerdeki kronik hoparlör sorunu ve benzeri. Ancak verdiğiniz örnek komik olmuş.

Cümle doğru, örnek yanlış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…