Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım 50.000 liralık telefon ile 50.000 liralık kameranın aynı kalitede fotoğraf veya video çektiğini falan mı düşünüyorsun? Telefon telefondur, kamera kameradır.

Örnek olarak adam fitness ile uğraşıyor, video ve fotoğraf çekmeye ihtiyacı var adam gidip bunun için profesyonel kamera mı alacak? iPhone alır hem iyi telefonu olur hem de kamera ihtiyacını karşılar.

Bu yorumu yazarken düşündün mü? Parası olmayan tabii Reeder alır.
Parası olanlarda işimi görsün diyip hiç S23 S22 ,S21 serilerinde de bulaşmıyorlar. İPhone eğlence telefonu değil iş telefonu. en son modelleri öyle en azından. neden hem kamera hemde telefona para harcıyasın? hem kamera hem telefon hepsi İPhone içinde. AirDrop ile Mac veya İPad cihazlarına atıp kurgu/düzenleme de yapılıyor. Mecbur bu işler hoca.

İos işletim sistemi daha hızlı kolay ve akıcı

Iphone 14 demedim, Iphone dedim.

Ama verdiğiniz fiyatlar iPhone 14 fiyatları. iPhone diyorsanız iPhone 7 veya 8'den bu yana tüm telefonları saymak zorundasınız. iPhone SE uygun mesela. Her iPhone 70 bin lira değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…