Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Popüler kültürün etkisi de var ama aynı zamanda muhteşem al-kullan telefon yapıyor adamlar. iPhone kullanan insan yıllarca bataryamı mı değiştirsem, ROM mu atsam falan diye düşünmüyor alıyor, kullanıyor. Ayıca kim ne derse desin genel özellikleri bu kadar iyi olup da kamerası iPhone kadar iyi olan bir telefon görmedim.

Kimi görsem elinde iPhone var. 10 kişiden rahat 7-8 kişinin elinde iPhone var. Anlamıyorum ki iPhone olunca ne oluyor? Neden iPhone? Ben 4 yıldır A50 kullanıyorum ve çok memnunum. Yani ne gerek var 60-70 bin lira para vermeye? Ben anlamıyorum insanları.
Uzun ömürlü, mükemmel arayüzü vs vs. Herkes gidip 14 pro max almıyor zaten.

Daha havalı statü ve daha çok insanları tatmin ettiği için ama bana göre boş bir şey çünkü telefon adı üstünde arkadaşını dostunu arar kapatırsın bir de Instagram YouTube'a girse yeter.

Kimi görsem elinde iPhone var. 10 kişiden rahat 7-8 kişinin elinde iPhone var. Anlamıyorum ki iPhone olunca ne oluyor? Neden iPhone? Ben 4 yıldır A50 kullanıyorum ve çok memnunum. Yani ne gerek var 60-70 bin lira para vermeye? Ben anlamıyorum insanları.

Şık, kaliteli ve performanslı bence. Bir de dayanıklı. Dayanıklı olduğu için pahalı. Ve evet pahalı olduğu için özellikle genç kitle çok seviyor. Ben de isterdim iPhone'um olmasını. Ama insanların gözüne sokmaya gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı