Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyu ciddiye alarak son cevabımı yapıştıracağım. Artık sabır kalmadı, her gün şu lanet konuları görmekten bıktım ben! Size ne kim ne kullanmış? Ben bu malum üyelerin önemsiz yorumlarınızı görmek zorunda değilim! İnsanların telefonunu mu inceliyorsunuz? Her iPhone kullanıcısı popüler kültür kölesi değil ve bu yaptığınız markayı kötülemek! Apple'ı insanların beynine öyle bir şekilde soktunuz ki sokakta birisine Apple nedir deseniz zenginlik göstergesi diyecek durumda. Apple'dan bir haber insanların yorum yapması zavallıca ve komik. Steve Jobs bu forumda açılan Apple ile alakalı konuları görse kafasına sıkar!

İnsanların telefonlarına burada boş boş sallamak yerine gidin para biriktirin ve burada ağlamak yerine siz de alın!

Aşırı tepki veriyorum çünkü artık sabrım kalmadı. Tek çarem karşılık vermek!

Haklı da ettin kardeşim benim. Hala anlamayan insanlar var. Bu insanlarının beyninin teknik açıklaması 4 GB'dir.

İnsanların tercihine saygı duymayarak cahil olan siz oluyorsunuz. Herkes Android almak zorunda değil. Üstelik Android aldıktan 1-2 yıl sonra kasmaya donmaya başlıyor hemen ancak Apple'ın böyle bir sıkıntısı yok. Çünkü işlemcisi kat kat daha iyi birçok markadan.

Tam olarak nerede saygı duymadım? Ben burada fikrimi açıklıyorum şahsen iPhone telefonların gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum yıl olmuş neredeyse 2024 adamlar halen 60Hz telefon üretiyor. Android telefonların donma kasmasına gelirsek, elimde Xiaomi Mi Note 10 Lite telefonum var alalı 3 yılı geçiyor nerediyse hiçbir donma kasma sorunu yaşamadım, bataryası halendaha beni 1 gün rahatlıkla götürüyor sadece gece takıyorum onda da %30 kadar kalıyor :)

Bu konuyu ciddiye alarak son cevabımı yapıştıracağım. Artık sabır kalmadı, her gün şu lanet konuları görmekten bıktım ben! Size ne kim ne kullanmış? Ben bu malum üyelerin önemsiz yorumlarınızı görmek zorunda değilim! İnsanların telefonunu mu inceliyorsunuz? Her iPhone kullanıcısı popüler kültür kölesi değil ve bu yaptığınız markayı kötülemek! Apple'ı insanların beynine öyle bir şekilde soktunuz ki sokakta birisine Apple nedir deseniz zenginlik göstergesi diyecek durumda. Apple'dan bir haber insanların yorum yapması zavallıca ve komik. Steve jobs bu forumda açılan Apple ile alakalı konuları görse kafasına sıkar!

İnsanların telefonlarına burada boş boş sallamak yerine gidin para biriktirin ve burada ağlamak yerine siz de alın!

Aşırı tepki veriyorum çünkü artık sabrım kalmadı. Tek çarem karşılık vermek!

Bu cümleleri söylemen sadece yaşını belli etti.

Aktif olarak doğa fotoğrafları çekiyorum ve iPhone kamerası günümüzdeki orta fiyat bandındaki kameralara eş değer fotoğraflama yapıyor.
Sana göre şu iki cihazın çektiği fotoğraflar eş değer yani?
Oldukça komik bir benzetme. Çünkü alakaları yok.

Diğer değindiğin konulara cevap vermeyeceğim çünkü onları zaten hepimiz biliyoruz. Ayrıca kamera ihtiyacı olan kamera alır, telefon ihtiyacı olup bunun yanında kamerasının da iyi olmasını isteyen birisi 14 Pro Max alır. Aradaki farkı anlamadan lütfen yorum yapmayın. İkisi farklı şeyler. Kamera için telefon değil kamera alınır.

60-70 bin dediysem sadece Iphone 14 demek istemedim, diğer Iphone'ları da. Ayrıca ne fark eder ha Iphone 10 ha 14.

Arkadaşım 70 bin liraya iPhone X mi olur? 70 bin TL dediysen üst seviye 14 Pro Max modelinden bahsediyorsun işte.

iPhone alan herkes 70 bin lira vermiyor merak etmeyin, germesin sizi.

Bu konuyu ciddiye alarak son cevabımı yapıştıracağım. Artık sabır kalmadı, her gün şu lanet konuları görmekten bıktım ben! Size ne kim ne kullanmış? Ben bu malum üyelerin önemsiz yorumlarınızı görmek zorunda değilim! İnsanların telefonunu mu inceliyorsunuz? Her iPhone kullanıcısı popüler kültür kölesi değil ve bu yaptığınız markayı kötülemek! Apple'ı insanların beynine öyle bir şekilde soktunuz ki sokakta birisine Apple nedir deseniz zenginlik göstergesi diyecek durumda. Apple'dan bir haber insanların yorum yapması zavallıca ve komik. Steve Jobs bu forumda açılan Apple ile alakalı konuları görse kafasına sıkar!

Aşırı tepki veriyorum çünkü artık sabrım kalmadı.. Tek çarem karşılık vermek!
Bir de gelip hakaret ediyorlar ya. Canımı en çok sıkan şey o. Sanki onlara bir zararı varmış gibi konuşuyorlar.

Aşırı tepki veriyorum çünkü artık sabrım kalmadı.. Tek çarem karşılık vermek!
Yapmanız gereken tek basit bir şey var, aslında yapmamanız gereken; ilgili konulara tıklamamak. :)

İphone alan çoğu kişiyi gözlemlediğim de telefonun özellikleri için almadıklarını görüyorum, genellikle onlar için kamera sayısı ve rengi önemli oluyor. İphone özellik bakımından evet oldukça üstün fakat bu alanlar için hiç önemli değil (%90).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı