Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimi görsem elinde iPhone var. 10 kişiden rahat 7-8 kişinin elinde iPhone var. Anlamıyorum ki iPhone olunca ne oluyor? Neden iPhone? Ben 4 yıldır A50 kullanıyorum ve çok memnunum. Yani ne gerek var 60-70 bin lira para vermeye? Ben anlamıyorum insanları.
Çekim, fotoğrafçılık için alınır ama onun dışında alınmaz.

Cep telefonu konularının bu forumdan kaldırılması lazım ya. Bir tanesinde de adamakıllı bir sohbet ortamı dönsün. Biri Apple'a sallar, biri Samsung'a, biri Xiaomi'ye. Bırakın kim neyi istiyorsa kullansın. Neyin en iyi olduğuna inanıyorsa inansın. Karşıya bir şeyi empoze etmeden de hayatımıza devam edebiliriz. Bırak o "yanlış" bilsin. Ne farkeder sanki?

Tercih meselesi. Parası olan alır.

Hayır hocam. iPhone kullananların hepsi çoluk çocuk, hepsi bedava para yiyor, hepsi popüler kültürün kölesi, hepsi hava derdinde, kendileri çalışıp almıyorlar sadeve bedava kullanıyorlar. iPhone kullananlara saygım yok benim (!)

İkinci elde değer kaybetmesin isteyenler, iş adamları ve işletim sisteminin rahatlığını sevenler. Ben Android kullanıyorum memnunum iOS kullanmama gerek olduğunu düşünmüyorum ama biraz zengin olsam alırdım muhtemelen

Statü göstergesi olduğunu sanmıyorum. Elbette onu yapanlar vardır ancak çoğunluk olduğunu düşünmüyorum en azından. Şu an çok daha uygun fiyatlı gelen o Android cihazlara yazılım desteği 3 yıl sonra kesilecek, iPhone'larda ise 6-7 yıla kadar uzayacak.

Uzun vadede cihaz daha değerli. Ayrıca işin garanti kısmı da var. Internet'te de benzer hikayeleri okuyabilirsiniz ancak benim yaşadığım olay şuydu: Telefonun ahizesi bozulduğu için servise vermiştim, 3 gün sonra telefonun sıfırını bize vermişlerdi :D

Garantileri nispeten daha iyi, ürününün arkasında durmayı biliyorlar. Bu kadar.

Android fanboylarına hatırlatayım şunu: Galaxy Note 7 rezilliği😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı