Zaten temel sorun burada başlıyor Android tarafında binlerce giriş seviyesi ucuz cihaz varken iPhone da sadece high end cihazlar var.Arkadaş giriş seviyesindeki bir android cihazdan bahsetti. O yüzden bu şekilde açıklama yaptım.
iPhone'larda güncellemer ile yavaşlatıyordu, Apple özür diledi.Android fanboylarına hatırlatayım şunu: Galaxy Note 7 rezilliği![]()
Android fanboylarına hatırlatayım şunu: Galaxy Note 7 rezilliği![]()
Bu tarz yorumları almadan önce görmüştüm ben de. Şans işi biraz hocam, bana sorunsuz olanı geldi size sorunlusu gelmiş, ama çoğunluğa sorunlu telefon geliyorsa bu işte bir iş vardır.İyi dayanmış. Tableti fabrika çıkışlı arıza geldi bize bide övündüğü zamanlarda.
Note 7'nin yaşadığı donanımsal sorunun Android yazılımıyla alakası?Android fanboylarına hatırlatayım şunu: Galaxy Note 7 rezilliği![]()
Ne olmuş iPhone alıyorlar ise? Belki Android'den sıkıldı. Mesela ben Android'den sıkıldım ve iOS geçtim. Böylesi benim için daha iyi. Hava atmak için alanlar düşünsün. Sanmıyorum zaten insanların "oo iPhone'u var" diyeceklerini.
Telefonun patlaması mı yoksa bataryası ısınmasın diye yavaşlatılması mı daha iyi hocam? Apple'ın da bir sürü hatası oldu, iPhone X'lerdeki ısınma sorunu, 7'lerdeki kronik hoparlör sorunu ve benzeri. Ancak verdiğiniz örnek komik olmuş.iPhone'larda güncellemer ile yavaşlatıyordu, Apple özür diledi.
Şimdi de USB C ile pro modelle tam hızda çalışacak, yazılımsal sınırlama gelecek iPhone'a.
Samsung android OS içine dahil olduğu için demiş olabilir miyim?Note 7'nin yaşadığı donanımsal sorunun Android yazılımıyla alakası?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.