Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu tarz yorumları almadan önce görmüştüm ben de. Şans işi biraz hocam, bana sorunsuz olanı geldi size sorunlusu gelmiş, ama çoğunluğa sorunlu telefon geliyorsa bu işte bir iş vardır.

Çoğunluğu fabrika sorunlu maalesef. Arkadaşımınkinin arka kapak yapışkanı yoktu. Sosyal'dede mağdurlar mevcut.

Donanımı güçlü olduğu için aldıklarını düşünüyorum. Bir de uzun süre güncelleme alıyor. Aslında alabilirim ama normal bir telefon işimi görüyor ve gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Alana bir şey demem. İsteyen alabilir (eliniz de başka para yok ise almanızı tavsiye etmem 🙂).

Son düzenleme:
Telefonun patlaması mı yoksa bataryası ısınmasın diye yavaşlatılması mı daha iyi hocam? Apple'ın da bir sürü hatası oldu, iPhone X'lerdeki ısınma sorunu, 7'lerdeki kronik hoparlör sorunu ve benzeri. Ancak verdiğiniz örnek komik olmuş.

Cümle doğru, örnek yanlış :D
Note 7 çok üretilmedi ama iPhone 6, 7, 8, X çok sattı. Daha büyük sorun.

Bahsettiğiniz olay donanımsal bir sorun. Yazılımla düzeltilemeyecek bir sorun. Android yazılımından bağımsız yani. Bunun ayrımını bilmek gerekiyor.
Android fanboyları samsung android OS'a dahil olduğu için otomatikmen savunmaya geçeceklerdi zaten. O yüzden ayrım yapmaya gerek duymadım.

Tamam hocam telefonunuzun güncellemesi ve desteği bitti o zaman. 2014'de çıkan iPhone 6 serisinin desteği 2-3 sene önce bitti. Android öyle mi? En fazla 3-4
Güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur? Sonuçta benim işimi görüyor mu görüyor ben ona bakarım.

Dün macbook almışımdır :D.

YouTube'da bir çok videonun altındaki yorumlarda macbook alan bin pişman olmuş. Çünkü macOS'in sınırlaması var. Bir Windows kadar rahat değil olamaz.
Bilgisayar konusunda Windows en geniş imkan sunan işletim sistemidir. Ona bir lafım yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı