dorukturco
Decapat
Güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur? Sonuçta benim işimi görüyor mu görüyor ben ona bakarım.
A50 işinizi bayağı bir görüyor o zaman sizin.
Güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur? Sonuçta benim işimi görüyor mu görüyor ben ona bakarım.
Güncelleme gelmedikçe telefonun performansı gittikçe düşecek.Güncelleme gelse ne olur gelmese ne olur? Sonuçta benim işimi görüyor mu görüyor ben ona bakarım.
Hocam şuan S6 bile tüm uygulamaları ve oyunları son sürümde açıyor. Güncelleme önemli değil Android'de en kötü ROM vs. atılıyor.Tamam hocam telefonunuzun güncellemesi ve desteği bitti o zaman. 2014'de çıkan iPhone 6 serisinin desteği 2-3 sene önce bitti. Android öyle mi? En fazla 3-4 yıl.
Sadi hocanın deyimiyle: 1000 mühendis 1000 gecesini verdi Windows'u yapmak için. Ne kadar doğru bilmem amaBilgisayar konusunda Windows en geniş imkan sunan işletim sistemidir. Ona bir lafım yok.
Güncelleme gelmedikçe telefonun performansı gittikçe düşecek.
Güncelleme gelmedikçe güvenlik açıkları artacak ve sistemde güvenlik riskleri oluşacak.
Umarım bir gün Zero day attack ile karşı karşıya kalmaz. Düşük bir ihtimal ama olsun, önlem almakta her zaman fayda vardır.Hocam açıklama yapmanıza gerek yok. Kendisi güncellemelere ihtiyaç duymuyormuş zaten.
Android'de güncellemeyle performans düşmez hocam kolay kolay. APK oyun indirme sevdanız yoksa, ülkede önemli iş adamı, siyasetçi gibi bir konuma sahip değilseniz kimsenin sizi hedef alacağını sanmam.Güncelleme gelmedikçe telefonun performansı gittikçe düşecek.
Güncelleme gelmedikçe güvenlik açıkları artacak ve sistemde güvenlik riskleri oluşacak.
Güvenlik sertifikası etkisiz kalacak.Android'de güncellemeyle performans düşmez hocam kolay kolay. APK oyun indirme sevdanız yoksa, ülkede önemli iş adamı, siyasetçi gibi bir konuma sahip değilseniz kimsenin sizi hedef alacağını sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.