4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 5 Şubat 2021 #461 metaphroz dedi: Biz yazıyorsak sabah nasıl fark ediyoruz? Genişletmek için tıkla... Uyumuyoruz burada yazıyoruz fark etmiyoruz.
metaphroz dedi: Biz yazıyorsak sabah nasıl fark ediyoruz? Genişletmek için tıkla... Uyumuyoruz burada yazıyoruz fark etmiyoruz.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #462 Yüzümüzdeki maske tüm gülümsemeyi aldı be. İnsanlara gülümsemeye çalışsam bile maske engelliyor.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #463 Birisi42 dedi: Mikail Fidan buraya gelirse adam falan kalmaz haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Gelsin. Sıkıntı yok.
Birisi42 dedi: Mikail Fidan buraya gelirse adam falan kalmaz haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Gelsin. Sıkıntı yok.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Şubat 2021 #464 Lafonde dedi: Gelsin. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?
Lafonde dedi: Gelsin. Sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 5 Şubat 2021 #465 Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Galaksi reisimiz dombra. (!)
Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Galaksi reisimiz dombra. (!)
uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2021 #466 Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep tayyip erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Gençler mi? Gençlik kalmadı be ampül adam. Şahsen ben 50 yaşında hissediyorum.
Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep tayyip erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Gençler mi? Gençlik kalmadı be ampül adam. Şahsen ben 50 yaşında hissediyorum.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.127 Makaleler 1 Çözümler 581 5 Şubat 2021 #467 Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep tayyip erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Yapmayın böyle şeyler.
Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep tayyip erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Yapmayın böyle şeyler.
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #468 Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Aykut bey abi dedi: Galaksi reisimiz dombra. (!) Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1610650514135.png 1,7 MB · Görüntüleme: 31
Birisi42 dedi: Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Aykut bey abi dedi: Galaksi reisimiz dombra. (!) Genişletmek için tıkla...
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 5 Şubat 2021 #469 Aykut bey abi dedi: Galaksi reisimiz dombra. (!) Genişletmek için tıkla... Çay atayım mı? Giresun'dan aldım. Hem de beleş. Biz bize yeteriz Türkiyem! IBAN: 83983928398298 isteyen fazladan da atabilir. Hiç sorun olmaz. uuurrr dedi: Gençler mi? Gençlik kalmadı be ampül adam. Şahsen ben 50 yaşında hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Gençsin daha ne var yani? Ben bile 50 yaşında değilim. Git çalış kerata. GFYT dedi: Silivri soğuktur, yapmayın böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
Aykut bey abi dedi: Galaksi reisimiz dombra. (!) Genişletmek için tıkla... Çay atayım mı? Giresun'dan aldım. Hem de beleş. Biz bize yeteriz Türkiyem! IBAN: 83983928398298 isteyen fazladan da atabilir. Hiç sorun olmaz. uuurrr dedi: Gençler mi? Gençlik kalmadı be ampül adam. Şahsen ben 50 yaşında hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Gençsin daha ne var yani? Ben bile 50 yaşında değilim. Git çalış kerata. GFYT dedi: Silivri soğuktur, yapmayın böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #470 Aykut bey abi dedi: Galaksi reisimiz dombra. (!) Genişletmek için tıkla... Bu bana biraz abartılı geldi. Al keyif çayı iç.
Aykut bey abi dedi: Galaksi reisimiz dombra. (!) Genişletmek için tıkla... Bu bana biraz abartılı geldi. Al keyif çayı iç.