Biz yazıyorsak sabah nasıl fark ediyoruz?![]()
Uyumuyoruz burada yazıyoruz fark etmiyoruz.
Biz yazıyorsak sabah nasıl fark ediyoruz?![]()
Gelsin. Sıkıntı yok.Mikail Fidan buraya gelirse adam falan kalmaz haberiniz olsun.
Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?Gelsin. Sıkıntı yok.
Galaksi reisimiz dombra. (!)Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?
Evet ben reisiniz Recep tayyip erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?
Evet ben reisiniz Recep tayyip erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?
Evet ben reisiniz Recep Tayyip Erdoğan, bir sıkıntı mı var gençler? Siz ne ara Nekflişz'i bıraktınız? Twitter ne oluyor?
Galaksi reisimiz dombra. (!)
Çay atayım mı? Giresun'dan aldım. Hem de beleş.Galaksi reisimiz dombra. (!)
Gençsin daha ne var yani? Ben bile 50 yaşında değilim. Git çalış kerata.Gençler mi? Gençlik kalmadı be ampül adam. Şahsen ben 50 yaşında hissediyorum.
Haklısınız hocam.Silivri soğuktur, yapmayın böyle şeyler.
Bu bana biraz abartılı geldi. Al keyif çayı iç.Galaksi reisimiz dombra. (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.