Bir tanıdığım sadece benim arabam yok sanki diyordu. Sonradan anladım doğru olduğunu.
En iyisini yapmış olursun hocam. Her şeyi geçtim at projenin bir videosunu internete. Bir ilgi gelir ve sana bağış yaparlar. O para ile gider projeni geliştirirsin. TÜBİTAK ile uğraşmaktan iyidir.
Son zamanlar çok fazla parası çok olan görüyorum. LoL maçına giriyorum elemantalist Lux, şavaş akademisi Katarina kda Akali bunun gibi kostümler görünce kıskanıyorum ve sorunca geçiştiriyorlar (çoğunlukla), sinirlerim bozuluyor.
Sonra tamam LoL yeter diyorum Discord'a bir bakıyorum orada da herkes de bir Nitro var, soruyorum ve "ne var ki ucuz" diyorlar. Bunu dedikleri an çok sinir oluyorum.
Neden çok paraları var insanların ya? Bir buraya geliyorum, RTX 3080 ekran kartıma şu şu oldu gibi sorular görüyorum ve tekrardan üzülüyorum.
Bende mi çok az gelir var ya? Bir işte çalışmıyorum, öğrenciyim. Babam çalışıyor sadece, bu kadar yani.
Twitter'da benim gibi olanlar hep isyan etmiş. İşte bir montu 3 yıl giyiyoruz, ıkea'dan alamıyoruz... Yani Türkiye'de hem çok zengin var hem de çok böyle isyan eden kısım var, böyle orta bir kısım yok.
Ne yapayım... Tırnaklarımı kazıya kazıya mı hem öğrencilik hem işte çalışayım... Yoksa o zengin kısım çok mu şanslı ya?
Her lolde kostüm alan veya RTX 3080 alan kişi ''Zengin'' olmuyor malesef. Sen sadece olayın dış yüzüne bakıyorsun. Ama o adamın direk parayı çıkarıp aldığını nereden biliyorsun? Belki o adam o kartı almak için 1 2 sene para biriktirdi. Belki o adam o kartı almak için ailesine 3 4 sene dil döktü. Belki o kostümü alan adam babasının kredi kartını çalıp aldı. Veya günlerce oradan buradan aldığı harçlığı biriktirerek aldı. Sadece olayın dış yüzüne bakıp aldı diye geçme. Ve üzücü ama genellikle insanımız böyle böyle bir şeyleri alıyor. Ve sadece bunlara bakıp insanları ''Sözde zenginleştirmek'' saçma. O adamın onca emekle aldığı şeyi sanki dışlarmış gibi zenginsin o yüzden aldın demek ne biliyim bu biraz garip ve sanırsam kıskançlığa giriyor.Son zamanlar çok fazla parası çok olan görüyorum. LoL maçına giriyorum elemantalist Lux, şavaş akademisi Katarina kda Akali bunun gibi kostümler görünce kıskanıyorum ve sorunca geçiştiriyorlar (çoğunlukla), sinirlerim bozuluyor.
Sonra tamam LoL yeter diyorum Discord'a bir bakıyorum orada da herkes de bir Nitro var, soruyorum ve "ne var ki ucuz" diyorlar. Bunu dedikleri an çok sinir oluyorum.
Neden çok paraları var insanların ya? Bir buraya geliyorum, RTX 3080 ekran kartıma şu şu oldu gibi sorular görüyorum ve tekrardan üzülüyorum.
Bende mi çok az gelir var ya? Bir işte çalışmıyorum, öğrenciyim. Babam çalışıyor sadece, bu kadar yani.
Twitter'da benim gibi olanlar hep isyan etmiş. İşte bir montu 3 yıl giyiyoruz, Ikea'dan alamıyoruz... Yani Türkiye'de hem çok zengin var hem de çok böyle isyan eden kısım var, böyle orta bir kısım yok.
Ne yapayım... Tırnaklarımı kazıya kazıya mı hem öğrencilik hem işte çalışayım... Yoksa o zengin kısım çok mu şanslı ya?
Ülkede bu kafada insanlar oldukça biz hep şükretmek zorunda kalacağız zaten. Bu söz diğer ülkedekiler yapıyor ama sen yapmak zorunda değilsine benziyor. Ve bu sözlerin ne kadar cahilce olduğunu beyinlerinde ayırt edemiyorlar. Ve bu tür insanlar her zaman olacak ülkede. Önce böyle bir kafa yapısından arındırılma ülke yoksa hep böyle kalacağız.Başka sayfada biri yaşadığın için şükret diyor. Normalde uzun uzun yazardım ama bu kafada olan bir insan için uğraşmayacağım.
Batıda düşük bütçeli insanların veya genelde bekarların seçtiği bu markaya karşı ülkemizde niye böyle elit bir izlenim var cidden çok ilginç bir durum.Ikea'dan alamıyoruz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.