A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #31 BerkayZ87 dedi: SE-207-XT onlardan birisi. Kasanıza sığıyorsa öneririm. Bu soğutucunun en dişli 240mm rakibi LF-240. Genişletmek için tıkla... Bir şey demeyi unuttum. YouTube'da gezerken Direct Die diye bir işlem gördüm. Belki bilirsin. Onu yapmak da mantıklı değil mi daha iyi soğutma için?
BerkayZ87 dedi: SE-207-XT onlardan birisi. Kasanıza sığıyorsa öneririm. Bu soğutucunun en dişli 240mm rakibi LF-240. Genişletmek için tıkla... Bir şey demeyi unuttum. YouTube'da gezerken Direct Die diye bir işlem gördüm. Belki bilirsin. Onu yapmak da mantıklı değil mi daha iyi soğutma için?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #32 AirLife dedi: Bir şey demeyi unuttum. YouTube'da gezerken Direct Die diye bir işlem gördüm. Belki bilirsin. Onu yapmak da mantıklı değil mi daha iyi soğutma için? Genişletmek için tıkla... İlk defa şimdi gördüm, bilgim yok hocam sallamak istemem. Yeni bir konu açın isterseniz.
AirLife dedi: Bir şey demeyi unuttum. YouTube'da gezerken Direct Die diye bir işlem gördüm. Belki bilirsin. Onu yapmak da mantıklı değil mi daha iyi soğutma için? Genişletmek için tıkla... İlk defa şimdi gördüm, bilgim yok hocam sallamak istemem. Yeni bir konu açın isterseniz.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #33 BerkayZ87 dedi: İlk defa şimdi gördüm, bilgim yok hocam sallamak istemem. Yeni bir konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da denk geldim bende. Delid'den daha etkili soğutması.
BerkayZ87 dedi: İlk defa şimdi gördüm, bilgim yok hocam sallamak istemem. Yeni bir konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da denk geldim bende. Delid'den daha etkili soğutması.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #34 AirLife dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da denk geldim bende. Delid'den daha etkili soğutması. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir yöntem mi?
AirLife dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da denk geldim bende. Delid'den daha etkili soğutması. Genişletmek için tıkla... Sağlıklı bir yöntem mi?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #35 BerkayZ87 dedi: Sağlıklı bir yöntem mi? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım. Mantıklı aslında. Çevresine oje sürerek, iletkenliği keserek sorun çıkarması önlenebilir sıvı metalin. (Akma, taşma gibi durumda)
BerkayZ87 dedi: Sağlıklı bir yöntem mi? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım. Mantıklı aslında. Çevresine oje sürerek, iletkenliği keserek sorun çıkarması önlenebilir sıvı metalin. (Akma, taşma gibi durumda)
Hllcnsy Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 35 30 Nisan 2021 #36 Ryzen 5 3500X kullanıyorum stok fanın silent sesi bile beni gıcık ediyor. Bu modellerden 350 TL bandında hangisini almalıyım. Kasam Corsair Carbide Spec Delta.
Ryzen 5 3500X kullanıyorum stok fanın silent sesi bile beni gıcık ediyor. Bu modellerden 350 TL bandında hangisini almalıyım. Kasam Corsair Carbide Spec Delta.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #37 Hllcnsy dedi: Ryzen 5 3500X kullanıyorum stok fanın silent sesi bile beni gıcık ediyor. Bu modellerden 350 TL bandında hangisini almalıyım. Kasam Corsair Carbide Spec Delta. Genişletmek için tıkla... Kasanız 160mm hava soğutma destekliyor. Attığım ürünler kasana sığıyor. Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Hllcnsy dedi: Ryzen 5 3500X kullanıyorum stok fanın silent sesi bile beni gıcık ediyor. Bu modellerden 350 TL bandında hangisini almalıyım. Kasam Corsair Carbide Spec Delta. Genişletmek için tıkla... Kasanız 160mm hava soğutma destekliyor. Attığım ürünler kasana sığıyor. Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Hllcnsy Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 35 30 Nisan 2021 #38 BerkayZ87 dedi: Kasanız 160mm hava soğutma destekliyor. Eki Görüntüle 1000417 Attığım ürünler kasana sığıyor. Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu ürünlerin sesi nasıldır acaba? Bir de dikkat ettim hep ID cooling öneriyordunuz. Bana neden bunlar önerdiniz merak ettim kasama sığmıyor mu acaba?
BerkayZ87 dedi: Kasanız 160mm hava soğutma destekliyor. Eki Görüntüle 1000417 Attığım ürünler kasana sığıyor. Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven RC-1205 HANS CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Bu ürünlerin sesi nasıldır acaba? Bir de dikkat ettim hep ID cooling öneriyordunuz. Bana neden bunlar önerdiniz merak ettim kasama sığmıyor mu acaba?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.772 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #39 Hllcnsy dedi: Bu ürünlerin sesi nasıldır acaba? Bir de dikkat ettim hep ID cooling öneriyordunuz. Bana neden bunlar önerdiniz merak ettim kasama sığmıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kasanıza sığıyor ancak ID Cooling ürünleri zamlandı. 250 TL idi, 280 olmuş. Kasanıza sığıyor o ürünler de. Almak isterseniz yine alabilirsiniz.
Hllcnsy dedi: Bu ürünlerin sesi nasıldır acaba? Bir de dikkat ettim hep ID cooling öneriyordunuz. Bana neden bunlar önerdiniz merak ettim kasama sığmıyor mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kasanıza sığıyor ancak ID Cooling ürünleri zamlandı. 250 TL idi, 280 olmuş. Kasanıza sığıyor o ürünler de. Almak isterseniz yine alabilirsiniz.
Hllcnsy Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 35 1 Mayıs 2021 #40 BerkayZ87 dedi: Kasanıza sığıyor ancak ID cooling ürünleri zamlandı. 250 TL idi, 280 olmuş. Kasanıza sığıyor o ürünler de. Almak isterseniz yine alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ID cooling olarak öneriniz nedir bütçe 400 desem.
BerkayZ87 dedi: Kasanıza sığıyor ancak ID cooling ürünleri zamlandı. 250 TL idi, 280 olmuş. Kasanıza sığıyor o ürünler de. Almak isterseniz yine alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ID cooling olarak öneriniz nedir bütçe 400 desem.