Neden insanımız bu kadar görgüsüz ve cahil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu aci fiziksel bir acı mi yoksa psikolojik mi? Fiziksel ise hakli olabilirsiniz her gün aci çekerek oluceginize bir gun olup kurtulmak bir seçenek olabilir. Ama psikolojik ise bana da uygulanan bu, sadece sabır gerekiyor, ailenden uzaklaşana kadar. Ben kavga esnasında cevap bile vermeye tenazul etmiyorum. Eger kardeşiniz varsa (ben öyle yapıyorum) onla dertlesin, geleceğe dair hayaller kurun bu sizi bir nebze mutlu kılacaktır.
Psikolojik aci, fiziksel acidan daha cekinilmez oluyor. Fiziksel aci bir sure sonra alisiliyor fakat psikolojik aci bir sure sonra seni icinden yemeye basliyor ve oldugu yerde durmadan son hiz devam ediyor.

Kanka sadece 6 ya kadar okudum da herşeyi böyle takıyorsan çok fazla yaşamazsın yani haberin olsun kusura bakma da.
Asil takmazsa nasil yasiyacak? Gorgusuzluge karsi boyun egersek o zaman kim bu toplulugu kurtaracak? Sonumuz Hindistan olur, millet sokaga tuvaletini yapar bok kokusu icerisinde yasariz. Oldu canim klozetiniz de altin olsun mu? Bir toplumu duzeltmeye calisan kesim eger cabaliyorsa buna bile sukur etmek gerekir. Bir yilda degil, 5 yilda olsa, 15 yilda olsa bir zaman sonra bu toplum duzelmeye baslayacaktir ve iste o zaman muasir medeniyetler seviyesine cikabiliriz.

Psikolojik aci, fiziksel acidan daha cekinilmez oluyor. Fiziksel aci bir sure sonra alisiliyor fakat psikolojik aci bir sure sonra seni icinden yemeye basliyor ve oldugu yerde durmadan son hiz devam ediyor.
Ne yazık ki haklısınız. Ben onlara inat, amaçladıklarına ulasamasinlar diye yaşamaya devam ediyorum.

Evde 4 duvar arasında durdukça insanın psikolojisi dha çok bozuluyor. İnsanlarla kaynasın, dışarıya cikin, hatta eğer bilgisayar oynamayı seviyorsan beraber oyun oynayabiliriz, vakit geçirebiliriz diyecektim ama benim bilgisayar vaadini doldurdu 😕

Ne yazık ki haklısınız. Ben onlara inat, amaçladıklarına ulasamasinlar diye yaşamaya devam ediyorum.

Evde 4 duvar arasında durdukça insanın psikolojisi dha çok bozuluyor. İnsanlarla kaynasın, dışarıya cikin, hatta eğer bilgisayar oynamayı seviyorsan beraber oyun oynayabiliriz, vakit geçirebiliriz diyecektim ama benim bilgisayar vaadini doldurdu 😕
Islemci siparis ettim yurt disindan onu bekliyorum oyun oynamak icin. Sosyal birisi degilim ve sanirim sosyofobim var. Insanlarla iletisim kuramiyorum zaten kurmayi da sevmiyorum. Gezmekten nefret ederim tam bir asosyal weebim...

Hepsi sadece bizim ülkemizde olmuyor ülke'nin insanlarına bu kadar küfür etmeyin.Her zaman beterin beteri vardır emin olun başka yerlerde daha beteri vardır.

• Beğen
İfadeler: 900
Hepsi sadece bizim ülkemizde olmuyor ülke'nin insanlarına bu kadar küfür etmeyin.Her zaman beterin beteri vardır emin olun başka yerlerde daha beteri vardır.
Teşekkür ederim dostum icimi rahatlattın, artık bu gece huzur içinde yatabilirim. Sayende artık şapırdatarak yemek yiyenlerin seslerini de duymuyorum. Eyvallah daha ne diyeyim.

O zaman oturup sukur edecek halimiz yok ya. Toplumu gelistirmeliyiz ki medeni ulkeler konumuna yukselelim. Oburleri kadar beter degiliz en azindan diye sukur edersek o zaman calismayi birakalim. Sonucta daha beterlari var, adamin eli yok calisamiyor. Kurdugunuz cumle bir kere bastan asagi sacmalik.

Osmanlıda ki aile eğitimi ve devlet yönetim sistemi olsa keşke. 600 sene hükümdarlık sürdüyse bunların sayesinde bence.

Neden bu kadar öfkelendin, anlamadım? Ya ''arap''sın ya da ''Türk'' versiyonu galiba. Sadece bana şunu söyle neden IŞID gibi bir örgüt ABD'de, Çin'de, Türkiye'de değil, ''arap'' coğrafyasında ortaya çıkıyor? Cevabını da ben vereyim. Çünkü her türlü yobazlık, barbarlık ve vahşiliğin kaynağı ''arap''lardır da ondan. Zamanında atalarımız onların uyduruklu hikayelerinden etkilenmiş. Coğrafyamız da dip dibe olunca insanımız biraz onlara benzemiş.
Öfkelendiğimi nereden çıkardın? Konuşmaların kafa yapını ortaya koyuyor zaten. Konuşmanların insanları ayrıştırmadan ibaret. Yapıcı bir konuşman yok. Yıkıcı bir konuşman var. Zaten insanlar yeterince ayrışmışken neden benimde yaşadığım bölgedeki insanları ezmeye çalışıyorsun? Onları ezerek kendini tatmin falan mı ediyorsun yoksa? Ya da kendini sevdiğin kesime yakın mı hissediyorsun? Büyük yanlışlar var ve düzeltilmesi gerekiyor ne kadar sürerse sürsün. Fakat senin gibiler bu hatalara çözüm üretecek yeteneğe sahip değil. Nedenini sorarsan şöyle açıklayabilirim;
İnsanlar hata yapabilir. Bir kesimin tamamına yakını da hata yapabilir. Fakat bu hata toplum içinde iyi insanların olmadığını göstermez. Bu insanları sınıflandırman için bir neden teşkil etmez. Kurduğun cümleye bir bak, "ya Arapsın yada Türk versiyonu". Bu tabir her şeyi daha da kötü yapıyor farkında değil misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı