Kimin kim olduğunu ne yapacağız ki?Sürekli olarak isim değiştirilmemesi için. Bu sefer kimin kim olduğunu bilemiyoruz.
Bu kural niye var değil de niye bu kadar uzun süre koymuşlar değiştirmek için onu bilmiyorum.Evet ben genellikle ismimi hep değiştiriyorum ama bu forumda uygulayamıyorum bu kural olduğu için. Niye bu kural var?
Sürekli olarak isim değiştirilmemesi için. Bu sefer kimin kim olduğunu bilemiyoruz.
Kimin kim olduğunu ne yapacağız ki?
Sanırım forumda buna dikkat eden sizsiniz.Forumda aktif olarak takıldığım için kimin ne olduğunu biliyorum. Karşımdaki kişinin kim olduğunu bilerek davranışımı da ona göre şekillendiriyorum.
Sanırım forumda buna dikkat eden sizsiniz.açıkçası ben önemsemiyorum.
Sanırım forumda buna dikkat eden sizsiniz.açıkçası ben önemsemiyorum.
Önemli. Bir konuda soru sorulduğu zaman, cevaplayan kişinin kim olduğunu biliyorsanız az çok ne derece bilgi sahibi olduğunun bilincinde oluyorsunuz. Ona göre cevabı ciddiye alıyorsunuz. Birbiriyle forum ortamında arkadaş gibi takılan kişiler de var.Kimin kim olduğunu anlamak önemli değil ki
Ondan ziyade, bir kullanıcı ismini beğenip koyuyorsun sonra aklına daha iyisi geliyor onu koyuyorsun. Bu açıdan bence önemli. Mesela ben Temmuz ayında değiştirebiliyorum.Bende önemsemiyorum.
1-2 sene önce anlık havalı geldiği için 001DOGE001 ismini koymuştum ve çok utanmıştım.
O zaman bu sizler için önemli hocam. Bizler o şekilde ciddi takılmıyoruz.Önemli. Bir konuda soru sorulduğu zaman, cevaplayan kişinin kim olduğunu biliyorsanız az çok ne derece bilgi sahibi olduğunun bilincinde oluyorsunuz. Ona göre cevabı ciddiye alıyorsunuz. Birbiriyle forum ortamında arkadaş gibi takılan kişiler de var.
Daha da önemlisi, her konuda olduğu gibi bu konuda da kötüye kullanım olur. Zırt pırt isim değiştirirler, kimi küfürlü bir isim yazar ve sonra değiştirir falan filan. Eğer süresinin kısaltılmasını istiyorsanız "öneri" konusu olarak açabilirsiniz. Değerlendirirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.