Neden isim değiştirmek için çok beklemek gerekiyor?

O zaman bu sizler için önemli hocam. Bizler o şekilde ciddi takılmıyoruz.
Ciddiyetle ilgili bir konsept değil. Forum denen şey böyle bir şey zaten. Yöneticiler de üyelerinin zırt pırt isim değiştirmesini istemez. En basitinden, bir konuda bilgili birini tanıyorsam etiketliyorum ben. İsmini sürekli değiştirirse nasıl o kişiden yardım alacağım? Mesaj geçmişlerini mi takip edeceğim? Uğraşamam öyle bir şeyle.

Herkesin fikri farklı olabilir tabii ki, ona diyecek bir şey yok. Dediğim gibi sürenin kısaltılması için öneri konusu açabilirsiniz. Yetkililer değerlendirir. Fakat öyle çok kısa bir süreye izin vereceklerini düşünmüyorum.

Ciddiyetle ilgili bir konsept değil. Forum denen şey böyle bir şey zaten. Yöneticiler de üyelerinin zırt pırt isim değiştirmesini istemez. En basitinden, bir konuda bilgili birini tanıyorsam etiketliyorum ben. İsmini sürekli değiştirirse nasıl o kişiden yardım alacağım? Mesaj geçmişlerini mi takip edeceğim? Uğraşamam öyle bir şeyle.

Herkesin fikri farklı olabilir tabii ki, ona diyecek bir şey yok. Dediğim gibi sürenin kısaltılması için öneri konusu açabilirsiniz. Yetkililer değerlendirir. Fakat öyle çok kısa bir süreye izin vereceklerini düşünmüyorum.
Doğrudur.

@Nieagerams, küfürlü isim yazarsa onaylanmaz. İsim değişikliği yapmadan önce isim değişikliği talebi gönderiliyor. Moderasyon onayından geçiyor. Zırt pırt isim değişikliği de hoş olmaz.

Merhaba,

Sürenin uzun olmasının sebebi sık olarak yapılan kullanıcı adı değişikliklerinin karışıklık yaşatması. Geçmişte sık olarak kullanıcı adı değiştirip Sosyal'in düzenini bozma durumları olmuştu. Bu tarz şeylerin önüne geçmek için bu süreyi uygun bulduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı