Neden İstanbul'da hiç yeşil yer yok?

İstanbul'a çok gitmedim ama gittiğim kadarı ile çok beğendim yeşillik falan pek dikkatimi çekmedi zaten orayı görüp gezdikten sonra bir daha buraya gelmek istemedim

İstanbul beton mikseri değil miydi? (!) Herkes kendi parasını düşünüyor ileride çimen yerine dolardan halı yaparlar artık. Turizm şehirlerinde yeşillik var fakat o da göstermelik.
İstanbul'a çok gitmedim ama gittiğim kadarı ile çok beğendim yeşillik falan pek dikkatimi çekmedi zaten orayı görüp gezdikten sonra bir daha buraya gelmek istemedim
İstanbul gezmek için güzel yer fakat yaşamak için çok kötü. Eğer lüks bir sitede veya lojmanda yaşamıyorsan yaşanmaz bir yer.

Yok hocam 1-2 hafta kaldım site ve lüks bir yerde değildi ama her şekil de beğenmiştim.

Yok hocam 1-2 hafta kaldım site ve lüks bir yerde değildi ama her şekil de beğenmiştim.
Ne kadar yaşadın bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi uzun sürede insanı bezdiriyor o derece bir şehir. Zengin semt ve rezidans tarzı yerde yaşamaz isen gerçekten çöp.

Konya'ya yerleşseler böyle olacak mı? Haritadaki boyu benim boyumun yarısı ama 16 milyon küçücük İstanbul'da. Hatay da çok büyük değil ama 1.5M nüfusu olduğundan İskenderun'da koskoca caddede 10 kişi ya var ya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…