Neden kimse beni sevmiyor?

21 yaşındayım şu an da tek arkadaşım Steam o kadar insan ben i terk etti ama o beni bırakmadı 2 kere sevgilimden ayrıldım uzun süre ilişkilerim bitti aldatıldım ihanenete uğradım ailem ve Steam dışında bir şeyim yok saygılar bu dünyanın umitsiz gençlerine selamım olsun yrk bile benden daha mutludur

Bende zamanında insanları çok güldürürdüm komik birisiydim ama maymun gözüyle bakıldığımı farkedip insanların bana saygı duymadığını anlayınca bu hareketlerden uzaklaştım.

Eğlenceli bir insan olmak her zaman sizin için toplumda bir artıdır. İnsanları güldürebilmek de önemli bir sosyal beceridir. Ancak tabii ki bunu abartırsanız insanlar tarafından ciddiye alınmayacak bir hale düşebilirsiniz. O yüzden her yerde her zaman yapmayın. Daha 9.sınıfta normal böyle şeyler herkes hormonlarının etkisiyle birbirine sarıyor herhalde. 10.sınıfta her şey düzene girer merak etmeyin şimdilik biraz daha ortama göre hareket edin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…