Neden konulara troll cevaplar veriliyor?

Makaleler
7
Arkadaşlar merhaba. Demin gördümde, bir arkadaş asansöre kaldım diye konu açmış ve yorumların %65-70i troll ve saçma.

Bilmem ne boğaz kesiliyor vs.
Arkadaş size açıklamayı yapmış, yeni asansör ve telefon çekmesi gayet doğal. Gerekli şeyleri yaptık diyor. Bir gün siz de asansörde kalabilirsiniz? O zaman siz de yardım isteyip gerekli şeyleri yaptıktan sonra yardım için konu açabilirsiniz.

Ki sadece burada değil, benim hastalığıma çare yok mu konumda da yapılmış bu.

Yazık, biraz daha ciddi olalım lütfen.

Geçmişte bu tarz konuların nasıl bittiğini ve sonuçlandığını bildiğimiz için insanlara artık Trol veya gerçekçi konular gelmiyor. Gereksiz ve trol olabilecek tüm mesajları kaldırdık. Konu sahibi halen daha ciddi mi onu bilemiyoruz.

Yani hocam, insanlara biraz saçma geldiğinden olabilir. Örneğin; "Evimde hırsız var, ne yapmalıyım?" diye yazsam çok absürt olmaz mı? Yani absürt olan şey kriz durumundayken buraya konu açıp, onay bekleyip üstüne bir de cevap beklemek.

İnsanların troll cevap vermesinin sebebi de başlığın troll olarak algılanması olabilir.

112'nin, 155'in ilk aranacağı, sonrasında da arkadaşlardan, aileden, çevredekilerden yardım isteneceği yerde kimse "haydi bir adet teknoloji platformunun forumuna gidip konu açayım" demez. Bazı şeyleri çok ciddiye alıyorsunuz gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı