Neden Korsana Destek Yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkemizin durumu maalesef bunu ahlaken ve kanunen doğru kılmıyor. Hangi durumda olursa olsun bu yanlış bir şey. Oyunu geliştirmek için mesailerle boğuşan ekibin hakkını yemek ve üstüne bunu savunmak acınası. Ha, korsan kullanırsınız ama bunun yanlış bir şey olduğunu ve en kısa sürede telafi edeceğinizi söyleseniz ve korsana desteğinizin olmadığını belirterek bunun gibi saçma konuları açmasanız tepki almazsınız. Ancak korsanı saçma bir şekilde savunan konuları açtıkça böyle bir tepki almaya devam edeceksiniz.

Technopat ne olursa olsun asla korsana destek vermez.

Alacak durumun yoksa gayet de korsan kullanılır.

Hem virüs gelse CCleaner beni korur.
CCleaner antivirüs değil ki. Nasıl seni koruyacak? Epic Games ücretsiz oyunlarda yapımcılarıyla anlaşıp parayı ödüyor. Bu parayıda Fortnite ve UE4'den çıkarıyor. Amaç Steam'dan kullanıcı çekmek. Korsan için forumda destek yok. Bu kadar basit. 10₺'lik oyunu korsan almazsın. Eğer durumun yoksa AAA oyunları korsan oyna, ama burada destek arama. Ama eğer paran varsa kıyacaksın gidip o oyunu alıp yapımcı ekibin emeğini verip geçimini sağlayacaksın.

Bilemiyorum korsan kullanırken nereden indirsem virüs girdi.

Bakkala koymaz diye sakız çalıyor musun? Eğer öyle ise bir şey demem.
Abi şaka mısınız pahalı dediğiniz oyunlar bile ne indirimlere giriyor. İki gün çalışın alın abi, ben yazın çalışıp bir de indirimler bekleyip 300 tl haftalığıma 15 tane oyun aldım. Sigaraya giden paraya üzülen yok. Madem öyle gidin kraker yakıp çekin .d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…