Steam Neden küfüre izin veriyor?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba, bilgisayar oyuncusu olmadığım için Steam'le pek bir alakam yoktu ancak bilgisayar almaya karar verdiğim için oyunları erkenden almak için bugün hesap oluşturdum. Oyun incelemelerine baktığımda kullanıcılar 1 dolarlık oyunun yapımcısına bile hakaret ediyor ve yaklaşık 10 yorumun 7'si böyle. Neden izin veriliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben sana sövsem, düşünce özgürlüğü mü olacak? :D
Sen oyun yapımcısından bahsediyorsun ABD de adam başkana küfür ediyor o küfürü yemiyeceksen başkan olmayacaksın. Yıllar önce gazetede okudum fransada adam kuaföre hakaret ediyor burada yazamıyom Hakim kuaförler zaten öyle deyip adamı beraat ettiriyor.
Eskiden bizdede vardı halada var ama uygulamada yok kim olursa olsun Devlet memuru suçluysa hakaret edene küfür edene ceza verilmez diyor icraatte tam tersi :) her halukarda suçlusun. 3- 5 yıl hapis cezası var artık hakimin insafına kalmış halin. Ettiğin adamın makamın büyüklüğüne göre değişir. Bizde a dedin suç b dedin suç adamın yoksa zalımın eline düştüysen.

Dinende öyle yanlış iş yyapıp kendine hakaret ettirmeyeceksin yaptıysanda ona katlanacaksın karşındakininde canı yandı.

Ben savcıya ettim mahkeme bile açılmadı kurtuldum ama 2. yapınca zalımın eline düştüm. Sordular pişmansın diye bidaha yapsın bidaha edeyim dedim 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı