Neden Linux kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Phenyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 256

Phenyl

Nanopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Matematikçi
Kısa ve öz. Neden Linux kullanıyorsunuz? Bu kadar destek, kolaylık varken. 50 satır terminal komutları uğraşmak neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa ve öz. Neden Linux kullanıyorsunuz? Bu kadar destek, kolaylık varken. 50 satır terminal komutları uğraşmak neden?

Güvende hissettiriyor ve açıkçası ilgimi de çekiyor daha yeni yeni başlıyorum ve ana bilgisayarımda da Linux'a geçmeyi planlıyorum şahsen.

DPI kurarken ve Arch'da Config dosyasını yazarken grafik arayüzünden yapmıyorsunuz herhalde?
Onu bana değil Arch'ta özelleştirmeyi GUI yerine config dosyasıyla halledenlere soracaksın. Ben KDE Neon ile her şeyimi GUI üzerinden hallediyorum.

Onu bana değil Arch'ta özelleştirmeyi GUI yerine config dosyasıyla halledenlere soracaksın. Ben KDE Neon ile her şeyimi GUI üzerinden hallediyorum.
O zaman yazınızı şu şekilde düzeltelim. 50 tane kod yazmak zorunda değilsiniz, tercihe bağlı mı diyelim?

Kullanmam gereken araçlar gerçekten çalıştığı için. Oyunlarımı daha performansı açtığı için. Yazılım kurarken internette loginlerle indirmelerle uğraşmak istemediğim için. Sistemim daha stabil çalıştığı için.

DPI kurarken ve Arch'da Config dosyasını yazarken grafik arayüzünden yapmıyorsunuz herhalde?
Arch kullanıyorum ve sistemi ilk kurduğumda yaptığım kurulumdan sonra bir daha config dosyası düzenlemedim. Ayarlar uygulaması gayet her şeyime yetiyor. Hatta Windows'un aksine sistem ayarlarını değiştirmek için PowerShell veya CMD ile uğraşmama gerek kalmıyor. Temiz kurulu Windows'ta Bluetooth aygıtlarını kaldırmak için Regedit ile düzenleme yapmam gerekirken Linux'ta böyle bir sorun hiç yaşamadım.

O zaman yazınızı şu şekilde düzeltelim. 50 tane kod yazmak zorunda değilsiniz, tercihe bağlı mı diyelim?
Linux kullanmamak için sebep yok.Ha diyosan adobe madobe dualboot bas geç.

Windowsçulardansın heralde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı