Kısa ve öz. Neden Linux kullanıyorsunuz? Bu kadar destek, kolaylık varken. 50 satır terminal komutları uğraşmak neden?
DPI kurarken ve Arch'da Config dosyasını yazarken grafik arayüzünden yapmıyorsunuz herhalde?Çünkü ortada 50 satır kod yazmayı gerektiren bir durum yok?
Onu bana değil Arch'ta özelleştirmeyi GUI yerine config dosyasıyla halledenlere soracaksın. Ben KDE Neon ile her şeyimi GUI üzerinden hallediyorum.DPI kurarken ve Arch'da Config dosyasını yazarken grafik arayüzünden yapmıyorsunuz herhalde?
O zaman yazınızı şu şekilde düzeltelim. 50 tane kod yazmak zorunda değilsiniz, tercihe bağlı mı diyelim?Onu bana değil Arch'ta özelleştirmeyi GUI yerine config dosyasıyla halledenlere soracaksın. Ben KDE Neon ile her şeyimi GUI üzerinden hallediyorum.
Kullanmam gereken araçlar gerçekten çalıştığı için. Oyunlarımı daha performansı açtığı için. Yazılım kurarken internette loginlerle indirmelerle uğraşmak istemediğim için. Sistemim daha stabil çalıştığı için.Kısa ve öz. Neden Linux kullanıyorsunuz? Bu kadar destek, kolaylık varken. 50 satır terminal komutları uğraşmak neden?
Arch kullanıyorum ve sistemi ilk kurduğumda yaptığım kurulumdan sonra bir daha config dosyası düzenlemedim. Ayarlar uygulaması gayet her şeyime yetiyor. Hatta Windows'un aksine sistem ayarlarını değiştirmek için PowerShell veya CMD ile uğraşmama gerek kalmıyor. Temiz kurulu Windows'ta Bluetooth aygıtlarını kaldırmak için Regedit ile düzenleme yapmam gerekirken Linux'ta böyle bir sorun hiç yaşamadım.DPI kurarken ve Arch'da Config dosyasını yazarken grafik arayüzünden yapmıyorsunuz herhalde?
Linux kullanmamak için sebep yok.Ha diyosan adobe madobe dualboot bas geç.O zaman yazınızı şu şekilde düzeltelim. 50 tane kod yazmak zorunda değilsiniz, tercihe bağlı mı diyelim?
Windowsçulardansın heralde.O zaman yazınızı şu şekilde düzeltelim. 50 tane kod yazmak zorunda değilsiniz, tercihe bağlı mı diyelim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.