Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #11 Hoaxer dedi: Yarış bölümü daha kolay olduğundan fark etmiş. Genişletmek için tıkla... İlk seferde geçtim bende dedim hani zordu diye. Onu da basitleştirmişler galiba. Bayağı zormuş galiba ilk oyununda yarış sahnesi.
Hoaxer dedi: Yarış bölümü daha kolay olduğundan fark etmiş. Genişletmek için tıkla... İlk seferde geçtim bende dedim hani zordu diye. Onu da basitleştirmişler galiba. Bayağı zormuş galiba ilk oyununda yarış sahnesi.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 11 Ocak 2021 #12 Gwynbleidd 00 dedi: İlk seferde geçtim bende dedim hani zordu diye. Onu da basitleştirmişler galiba. Bayağı zormuş galiba ilk oyununda yarış sahnesi. Genişletmek için tıkla... Çok zordu. Ayrıca ilk oyun çok kanser ediyor insanı. Remake versiyonunda böyle değişimlere gidilip gereksiz yerleri kaldırmaları çok güzel olmuş.
Gwynbleidd 00 dedi: İlk seferde geçtim bende dedim hani zordu diye. Onu da basitleştirmişler galiba. Bayağı zormuş galiba ilk oyununda yarış sahnesi. Genişletmek için tıkla... Çok zordu. Ayrıca ilk oyun çok kanser ediyor insanı. Remake versiyonunda böyle değişimlere gidilip gereksiz yerleri kaldırmaları çok güzel olmuş.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #13 217099 dedi: Çok zordu. Ayrıca ilk oyun çok kanser ediyor insanı. Remake versiyonunda böyle değişimlere gidilip gereksiz yerleri kaldırmaları çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Ben de sırf bu yüzden oynayamamıştım. Gerçekten bu zamanda aşırı zor geliyordu o mekanikler ile oynamak. Grafikler de cabası. Hangar 13 ilk oyunda uğraşmış hiç olmazsa diğer oyunlarda ki gibi bir rezillik olmamış.
217099 dedi: Çok zordu. Ayrıca ilk oyun çok kanser ediyor insanı. Remake versiyonunda böyle değişimlere gidilip gereksiz yerleri kaldırmaları çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Ben de sırf bu yüzden oynayamamıştım. Gerçekten bu zamanda aşırı zor geliyordu o mekanikler ile oynamak. Grafikler de cabası. Hangar 13 ilk oyunda uğraşmış hiç olmazsa diğer oyunlarda ki gibi bir rezillik olmamış.