Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #21 Anlaşılan bir çete savaşı başladı. Oyun için detayları vs. pek bilmiyorum ama fiyat bakımından Bedrock Edition daha uygun.
Anlaşılan bir çete savaşı başladı. Oyun için detayları vs. pek bilmiyorum ama fiyat bakımından Bedrock Edition daha uygun.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 3 Mayıs 2021 #22 Fischerk dedi: Yapılabiliyor, zorda değil. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zor yapıldığını bilmiyorum ama Java Edition'da mod olarak daha fazla içerik var.
Fischerk dedi: Yapılabiliyor, zorda değil. Genişletmek için tıkla... Ne kadar zor yapıldığını bilmiyorum ama Java Edition'da mod olarak daha fazla içerik var.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 3 Mayıs 2021 #23 342524 dedi: Olabilir, ama bu Bedrock Edition kullanıcılarına enayi gözüyle bakılabileceği anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing açılabilen bir ekran kartım olursa Bedrock Edition o zaman alırım işte, yoksa her türlü favorim Java Edition.
342524 dedi: Olabilir, ama bu Bedrock Edition kullanıcılarına enayi gözüyle bakılabileceği anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ray Tracing açılabilen bir ekran kartım olursa Bedrock Edition o zaman alırım işte, yoksa her türlü favorim Java Edition.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Mayıs 2021 #24 401146 dedi: Hypixel var Java nereye batıyor Genişletmek için tıkla... The hive desteği çekti.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #25 382019 dedi: Bug olması güzel bir şey? İnsan eğleniyor ben mesela zipline yaptım bir bug ile. Zor değil mod yapmak Bedrock'da. Java'dan daha kolay. İnen dosyaya iki kere tıklıyon mod kuruluyor otomatik . Bedrock candır. Genişletmek için tıkla... Belli bir açı ile yere bakıp yürürseniz dünyanın aşağısına düşüyorsun Farlands var oyunda çok uzaklara gittiğinizde oyun kafayı yemeye başlıyor.
382019 dedi: Bug olması güzel bir şey? İnsan eğleniyor ben mesela zipline yaptım bir bug ile. Zor değil mod yapmak Bedrock'da. Java'dan daha kolay. İnen dosyaya iki kere tıklıyon mod kuruluyor otomatik . Bedrock candır. Genişletmek için tıkla... Belli bir açı ile yere bakıp yürürseniz dünyanın aşağısına düşüyorsun Farlands var oyunda çok uzaklara gittiğinizde oyun kafayı yemeye başlıyor.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 3 Mayıs 2021 #26 EmirGkts dedi: Belli bir açı ile yere bakıp yürürseniz dünyanın aşağısına düşüyorsun Genişletmek için tıkla... Kanıtla.
EmirGkts dedi: Belli bir açı ile yere bakıp yürürseniz dünyanın aşağısına düşüyorsun Genişletmek için tıkla... Kanıtla.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #27 342524 dedi: The hive desteği çekti. Genişletmek için tıkla... Hocam yani arada 225 lira fark vardı bir ara Google Play kurları güncelledi, haliyle biraz ezileceksiniz. Millet havasına 25 euro verip Java almıyor sonuçta belirli özellikleri var.
342524 dedi: The hive desteği çekti. Genişletmek için tıkla... Hocam yani arada 225 lira fark vardı bir ara Google Play kurları güncelledi, haliyle biraz ezileceksiniz. Millet havasına 25 euro verip Java almıyor sonuçta belirli özellikleri var.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 3 Mayıs 2021 #28 EmirGkts dedi: Farlands var, oyunda çok uzaklara gittiğinizde oyun kafayı yemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Farlands seneler önce bitmedi mi?
EmirGkts dedi: Farlands var, oyunda çok uzaklara gittiğinizde oyun kafayı yemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Farlands seneler önce bitmedi mi?
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 3 Mayıs 2021 #29 EmirGkts dedi: Belli bir açı ile yere bakıp yürürseniz dünyanın aşağısına düşüyorsun Farlands var oyunda çok uzaklara gittiğinizde oyun kafayı yemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümde hocam? Bedrock çıktığından beri Bedrock oynadım hiç rastlamadım.
EmirGkts dedi: Belli bir açı ile yere bakıp yürürseniz dünyanın aşağısına düşüyorsun Farlands var oyunda çok uzaklara gittiğinizde oyun kafayı yemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümde hocam? Bedrock çıktığından beri Bedrock oynadım hiç rastlamadım.
EmirGkts Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 863 Çözümler 5 Yer Başkent Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #30 eyre dedi: Farlands seneler önce bitmedi mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
eyre dedi: Farlands seneler önce bitmedi mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et