Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #1 İftara kadar hiçbir oyun bulamadım. Neden hiç oyun yok bu Mobile de anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2022
schieber Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 66 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #2 Chuck Norris dedi: İftara kadar hiçbir oyun bulamadım. Neden hiç oyun yok bu Mobile de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mobile Legends deneyebilirsiniz. Uzun soluklu maçları oluyor ve sürekli girip oynayabilirsiniz.
Chuck Norris dedi: İftara kadar hiçbir oyun bulamadım. Neden hiç oyun yok bu Mobile de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mobile Legends deneyebilirsiniz. Uzun soluklu maçları oluyor ve sürekli girip oynayabilirsiniz.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #3 Aslında bayağı oyun var o yüzden seçip bulmak zor.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #4 Piyasa küçük herkes sadece CoD veya PUBG oynuyor. Ayrıca telefon oyun oynamak için değildir ama oyun istiyorsan Wild Rift ve Clash Royale öneririm.
Piyasa küçük herkes sadece CoD veya PUBG oynuyor. Ayrıca telefon oyun oynamak için değildir ama oyun istiyorsan Wild Rift ve Clash Royale öneririm.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #5 schieber dedi: Mobile Legends deneyebilirsiniz. Uzun soluklu maçları oluyor ve sürekli girip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wild rift var mlbb p2w ve sarmiyor ama yinede teşekkürler
schieber dedi: Mobile Legends deneyebilirsiniz. Uzun soluklu maçları oluyor ve sürekli girip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Wild rift var mlbb p2w ve sarmiyor ama yinede teşekkürler
KeremK58 Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 279 15 Nisan 2022 #6 Chuck Norris dedi: İftara kadar hiçbir oyun bulamadım. Neden hiç oyun yok bu Mobile de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mobile kimse uğraşmıyor bile telefondan oyun mu oynanır ayrıca. PC şart.
Chuck Norris dedi: İftara kadar hiçbir oyun bulamadım. Neden hiç oyun yok bu Mobile de anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mobile kimse uğraşmıyor bile telefondan oyun mu oynanır ayrıca. PC şart.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #7 Chuck Norris dedi: Wild rift var mlbb p2w ve sarmiyor ama yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla... Clash Royale oynayın.
Chuck Norris dedi: Wild rift var mlbb p2w ve sarmiyor ama yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla... Clash Royale oynayın.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 15 Nisan 2022 #8 Mobil oyun dediğiniz zaman ya P2W olur ya da reklamdan başka bir şey olmaz oyunun içinde. Mobilde oyun oynamak istiyorsanız Supercell gibi kaliteli firmaların yaptığı oyunlara bakacaksınız.
Mobil oyun dediğiniz zaman ya P2W olur ya da reklamdan başka bir şey olmaz oyunun içinde. Mobilde oyun oynamak istiyorsanız Supercell gibi kaliteli firmaların yaptığı oyunlara bakacaksınız.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #9 Mobildeki PES fena değil.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #10 KeremK58 dedi: Mobile kimse uğraşmıyor bile telefondan oyun mu oynanır ayrıca. PC şart. Genişletmek için tıkla... PC toplamayı dusunuyorum zaten hocam gerçekten sıktı artık geçen yaz aldım bu telefonu pişmanım keşke bilgisayar toplasaymisim
KeremK58 dedi: Mobile kimse uğraşmıyor bile telefondan oyun mu oynanır ayrıca. PC şart. Genişletmek için tıkla... PC toplamayı dusunuyorum zaten hocam gerçekten sıktı artık geçen yaz aldım bu telefonu pişmanım keşke bilgisayar toplasaymisim