Neden NVIDIA alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam teknoloji için mi alınır ekran kartı önemli olan ne kadar görüntüde ne kadar FPS verdiği değil mi?

Konuşmandan belli olumlu vs. bu kadar fanboylugu ne icin yapıyorsun? NVIDIA seni görsün de yeni kart mı versinler ya da sponsor mu olsunlar istiyorsun veya bu haklı(!) açıklamaları yaptıgın icin milletten alkıs mı bekliyorsun? Böyle bir konu açma gereksinimi niye duyar bir insan zaten aşağıda milyon tane var. 5000 serisi sana göre harika müthiş fevkalade bir karttır muhtemelen ki o fanboyluktan oksijen almayan zihnin bunu böyle kabullenmiştir. 4090 da bile pinlerde yanma sorunu ortaya çıkarken 5000 serisinde rop ve ayrıca yanma sorunu ortaya çıktı. İnsanları parasıyla yargılıyorsun ve bana diyorsun ki "fanboyluk diyorlar kafayı yersin" kim senle böyle bir tartışma açıp bu konuyu açma gereksinimi hissettirdi?

Oyunda FSR veya DLSS açan biri grafikler iyileşsin diye mi açıyor yoksa FPS kazanmak için mi?
Görüntü çöp olmadan FPS kazanmak için güzel kardeşim, kimsenin derdi sadece FPS kazanmak değil he tabi ben görüntü çöp de olsa aldığım FPS e bakarım diyorsan orası ayrı sonuçta AMD nin yaptığı tam olarak bu.

Ayrıca FSR kaç oyunda var? FSR 4 çıkacak diyorsun kaç oyuna gelecek? oturur artık gün sayarsınız FSR gelsin diye. Nvidia ise ilk günden çatır çatır tüm oyunlara DLSS ekletiyor hatta yetmiyor DLSS 4 güncellemesi için oyun firmalarına bile ihtiyaç duymadan yeni modeli Nvidia APP den otomatik güncelletiyor.

Yeterli mi?

Bu nasıl bir fanboyluktur arkadaş... Mesut çevik bile reklam aldığı sistemleri böyle bal katarak anlatmıyordur.

Senin için kart DLSS ve FSR'dan ibaretse şu dediğim adımları uygulayabilirsin:

Sağ üstten kullanıcı profiline gel.
Hesap detaylarına tıkla. En aşağıya in.
Hesabı kapat kısmı olacak ona basarsan kendi zihninle insanları parasıyla yargılama devam edersin güzel (!) kardeşim.

Belli ki sende algılama problemi var dostum. 5000 serisi diyen kim? 4090 diyen kim? Daha olayın ne olduğunu bile anlamadan balıklama atlamışın da hiçbir şeyin farkında değilsin.

Ben DLSS 4 diyorum sen 5000 serisi şöyle, yok 4090 da pinler yanıyor?

RTX2000 serisinde bile kullanabileceğin muazzam bir teknolojiden bahsediyorum adam kalkmış YouTube'da gördüğü "eğeğğe gartlar yanuyor eğpğeğe" diyor.

Bana ne hangi kartın yandığından? Önce konuyu ve içeriğini anla ondan sonra yorum yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak güzel dostum, AMD fiyatına göre NVIDIA'nın aynı fiyata verdiğinden fazla FPS ve güçlü olduğundan alınıyor.

Abicim aksini iddia edecek bir argümanın varsa buyur, sen bunları bunları dedin ama hayır gerçekte öyle değil diyebiliyorsan yaz yoksa mecburiyetten alıp kullanmak zorunda olduğun AMD kartın ile sana mutluluklar.

Ekranın ucundaki siyah nokta 1P olsa bile ne kadar rahatsız eder ve ayrıca FSR 100+ oyunda var.

Abicim aksini iddia edecek bir argümanın varsa buyur, sen bunları bunları dedin ama hayır gerçekte öyle değil diyebiliyorsan yaz yoksa mecburiyetten alıp kullanmak zorunda olduğun AMD kartın ile sana mutluluklar.

Adamın hayat başarımı sadece sistemden ve NVIDIA'yı savunmaktan ibaret. Camdan dışarı bak az da olsa dünyaya açıl be kardeşim. Beynine oksijen hayatına (sanmıyorum ama) yeni insanlar girebilir.

Kardeşim kıyasladığın kartların fiyatına göre kıyasla ve o fiyata gelen ekran kartını FPS ne bak hele DLSS FSR ibaretten değil ekran kartları he haberin olsun yeni öğreniyosundur. Super Mario DLSS 4 açtım 2K FPS alıyorum kanzi(!).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…