Neden NVIDIA alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para alıp sponsoru olanlar bu kadar fanboy değil. FSR ile DLSS'e takılmışsınız. Size ne anlatırsak anlatalım AMD alınmaz olacağı için yormayacağım kendimi.
ASUS RX 6750 XT

Hep söylediğim gibi mecburiyetten AMD kullanan tayfanın alayı böyle işte, tek bir argüman yok, tek bir açıklama yok sadece boş laf.

Marka fanboyu olmamının bir mantığı yok. Bugün NVIDIA 4000 serisi kartları voltaj ile overclock edip 5000 diye yeterince kart çıkartmadan piyasaya sunuyorsa, önerildiği fiyattan hiçbir kart satılamıyorsa bunun tek sebebi tek el olmasındandır. Bu arada bilmiyorsan söyleyeyim o çok övdüğün NVIDIA'nın 5000 serisi kartlarında olması gerekenden daha az roplu (güçlü) kartları piyasaya sunduğunu, son çıkan 3 driverinde sorunlu çıktığınıdan haberin yok sanırım. Adamlar o kadar işi savsakladılar ki sorunlu GPU'ları piyasa sundular daha da komiği bu sadece 5090 5090D ve 5070 Ti olduğunu söylemelerine rağmen 5080 de de aynı sorunlar çıkmaya başladı adamlar hatanın nerede olduğunu bile araştırmaya cüret etmiyor.
Türkiye de kaç tane 5090 var bir bak neden yok kartlar?
Ayrıca son olarak sana kötü bir haberim var NVIDIA'nın artık senin gibi son kullanıcılara ihtiyacı bile kalmadı adamların gelirlerinin %90'ni yapay zeka ciplerinden sunucu satışlarından geliyor.
Rekabet her zaman son kullanıcıya yarar hiçbir markanın fanboyu olmanın bir anlamı yok.

Adam diyor "neden NVIDIA alınmalı" sonra diyor ki bana ne yandığından diyor. "kafayı yersin ya" kartın pinleri yanıyor bundan dolayı kullanamamak mı daha önemli yoksa sırf DLSS için NVIDIA almak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS RX 6750 XT

Hep söylediğim gibi mecburiyetten AMD kullanan tayfanın alayı böyle işte, tek bir argüman yok, tek bir açıklama yok sadece boş laf.

Hele benim yazdıklarıma cevap verde salla AMD'ye.

@Braymm, geçen yıl 10K fiyatındaydı. Aynı paraya gidip 3060 8 GB mı alsaydım? Şu an 3070'den daha iyi performans alıyorum çoğu konuda. NVIDIA kurucusu bu kadar fanboy değil. Rezil bir karşılaştırma yapıyorsunuz. Hala parası olmayan alıyor diyorsun. FSR mesela ciddi oranda bir bozulma yapmıyor çoğu oyunda ama bunu size anlatmak tamamen boş.

4060Ti 8 GB:

7800XT 16 GB:

Siz gidin 4060Ti alın.

Konunun başlığı ''NVIDIA alma sebebim'' diye değişmeliydi. Yorumunuzun objektif ile zerre alakası olmaması zaten her şeyi değiştiriyor. Yorumunuzu daha eleştirel yapabilirdiniz.

Adam diyor "neden NVIDIA alınmalı" sonra diyor ki bana ne yandığından diyor. "kafayı yersin ya" kartın pinleri yanıyor bundan dolayı kullanamamak mı daha önemli yoksa sırf DLSS için NVIDIA almak mı?

Abicim her firmada sorun var, sen sanıyor musun AMD kartlar yanmıyor? boş boş konuşuyorsunuz halen daha. Ağzımdan tek bir kelime gidin 5000 alın diye bir cümle çıkmadı.

@AMr.TalhaA, amaç eleştirmek olsa evet daha iyi eleştirebilirdi. Bu eleştirmekten uzak tamamen fanboy yazısı hocam. Şu ana kadar çok eleştiri gördüm ama böyle eleştiri yok.

Sen git bu insan desem forumdaki insanlar bile buna mı insan dersin der, NVIDIA almaya devam et kanka. Ne yaptın "bak burada bu konuyu ac sana 5090 vercez" mı dediler? Kendi kurdugun dunyada sana iyi eglenceler. Tek hedefin DLSS veya FSR ise ilk 6 ay içmedigin anne sutunu B12 ile taclandırabilir dısarı cıkıp sosyallesip beynine oksijen gitmesini saglayabilirsin.

10k? Güzel yalanmış kardeşim. 7800XT hiçbir zaman o paralara inmedi.
4060 Ti 14 civarına satıldığı zamanlar 7800XT ortalama 17k civarıydı, sallarken bari iyi sallayın.
Ayrıca kim diyor 7800XT varken 4060 Ti alın diye? Daha konunun başında yazmışım uçuk fiyat farkları varsa AMD önerilebilir diye.
Dediğim gibi şu an mecburiyetten AMD kullanan tayfanın saldırısı altındayım, acilen NVIDIA'cı arkadaşlardan destek kuvvet bekliyorum.

Abicim benim zaten bir işim gücüm uğraşım var, ben zaten sürekli dışardayım. Siz bence bir iş bulun da şu ulaşamadığınız NVIDIA kartlara bir ulaşın rahatlayın. AMD savuncam diye omurganız yamuldu. AMD CEO'su bile sizin kadar savunamaz bu garabet işe yaramaz firmayı siz mecburiyetten AMD alınca fedai kesilmişsiniz.

Hadi sana iyi WattMan hatası yemeler, DDU ile temiz driver kurmayı da unutma, arada siyah ekranlar falan da yersin ama idare et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…