Neden NVIDIA alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu uzar gider ama uzun lafın kısası Nvidia malesef bilinçsiz tüketici yüzünden tekel durumuna geldi. Sadece CP2077 oynayacağım diye 150k vermek bana göre israf, size göre mantıklı olabilir.
5090 için israf zaten. İlla 4k oyun oynayacaksam gidip tepe model Amd kart alırım 150 vermem 80 90k verir kurtarırım. Oyun için Nvidia değil Amd almak daha mantıklı. Arada fiyat farkı çok oluyor.

5090 için israf zaten. İlla 4K oyun oynayacaksam gidip tepe model AMD kart alırım 150 vermem 80 90k verir kurtarırım. Oyun için NVIDIA değil AMD almak daha mantıklı. Arada fiyat farkı çok oluyor.

Tepe model AMD'lerden 7900XT 27-28k mesela çatur çutur 4K oynatıyor, NVIDIA fanboyluğuna gerek yok.

Konu sahibi videoya bakma gereği bile duymadım konu sahibi saçma konuştuğu için.
Videodaki bahsedilen mevzu mantıklı zaten. 1080p'de upscaling teknolojileri görüntüyü bozuyor ama 1440p 4k gibi çözünürlüklerde Fsr Dlss daha çok işe yarıyor. Görüntü bozulması biraz azalıyor yüksek çözünürlüklerde. Konu sahibi dümdüz saçmalıyor o apayrı bir konu.

Ağzı olan konuşuyor örneğide konu sahibi yapacak bişey yok

Tepe model AMD'lerden 7900XT 27-28k mesela çatur çutur 4K oynatıyor, NVIDIA fanboyluguna gerek yok.
Bence de öyle. İki markanın da iyi yaptığı şeyler farklı. Ama şahsen Nvidia'nın kullanıcı politikası yüzünden sadece iyi denecek kartlarını alırım. Yanlış anlaşılma olmasın kendim de 4070 S aldım ama çekip vursalar 4060 veya 4060 Ti almazdım mesela. Amd sadece Radeon Software konusunda ve teknolojiler konusunda biraz kötü onun dışında taş gibi kart yapıyor adamlar. Rx 6600 kullanıyorum şuanda kart 1440p Cyberpunk oynatıyor FSR 3 açıkken medium ayarlarda. Zamanında 6k'ya aldığım bir kart için harika bir performans bence.

Aynen öyle, 4060 Ti 16 GB fiyatına 7800 XT olması NVIDIA'nin ne tür bir pazarlama saçmalığınin içinde olduğunu açık gösteriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…