Neden olanlar kimsenin umurunda değil?

Hocam yanlışın var. İslam'a en ufak dokunacak şeyde aksiyon alsalar forumda barındırmazlar seni. Profil fotoğrafındaki elemanın neler yaptığını bilmeyen yok. Sadece konu daha fazla hortlamasın diye silmişlerdir.
Yönetim sıkı müslüman mı bilemem ama arkadaş büyük oranda haklı. Çok fazla mesaj siliyorlar, genellikle din konularında oluyor ancak siyaset ve diğer saymadığım konularda bile tartışılmayacak dereceye geliyor bazen. Konu 8 sayfaydı 2 sayfaya düşmüş. Herhangi bir hakaret olmasa bile siliyorlar kendimde bir çok kez şahit oldum. Sen o kadar zamanını harcayıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun bir bakmışsın puf! yok olmuş.

Forumda bile tartışılmıyorsa nerede tartışılacak? Diğer bütün sosyal medya mecralarında küfür, hakaret, tehdit oluyor. Örnek olarak tarih konularında ara sıra şahit oluyorum bu duruma. Adamın biri yanlış bilgi veriyor düzeltiyorsun, kaynak atıyorsun ancak tartışma biraz uzayınca bir bakmışsın yok olmuş. Belli bir etnik veya dini grubun düşüncülerine aykırı olduğu için o inandıkları şey yanlış olsa bile senin mesajlarınla birlikte siliyorlar ve konuyu kilitliyorlar. Herkes bu kadar çıt kırıldım mı olacak? Birilerinin duyguları incinmesin diye tarihi gerçekleri konuşamayacak mıyız?

Hocam yanlışın var. İslam'a en ufak dokunacak şeyde aksiyon alsalar forumda barındırmazlar seni. Profil fotoğrafındaki elemanın neler yaptığını bilmeyen yok. Sadece konu daha fazla hortlamasın diye silmişlerdir.
Öncelikle profil fotografimdaki kişi eleman değil hitaba dikkat edelim, zamanında gerekeni yapan kişilerden biri. Tabii ki gorusumden ötürü banlayacak değiller beni şeriat gelmedi ya henüz foruma. Benim bahsettiğim konu açma, yorum yazma kısmı.

Aynı örneği çok verdim ama saçma olduğu için yine vereyim, Atatürk'ün dinle ilgili bir sözü vardı konu açıp sadece sözün kaynağı güvenilir mi diye sordum inanır mısın bunu bile reddettiler bazı kesimler "alınırmış". Ayrıca konuyla alakasız da konuşmuyorduk tartışma da yapmıyorduk kendi aramızda konusuyorduk buna bile karışacaklarsa...

Yukarıdaki arkadaş gerekli şeyleri söylemiş, vakit ayırıyoruz burada ama boşuna. Ne hakaret varken ne tartışma varken bile mesaj siliyor adam keyfine göre. Güngör'ü etiketliyoruz herkesin mesajı siliniyorsa sıkıntı yok diyor. Yahu konu eşitliği de geçti artık keyfi mesaj silmeye geldi iş. Gerçekten bıktırdı bu durum, ne zevkle tartışabiliyoruz ne fikir belirtebiliyoruz.

Zafer var işte. Şuan benim Türkçülük görüşlerimi hala tam yansıtmıyor ancak başka parti şansım yok. Yonta yonta zaferi daha iyi hale getirebilecegimizi düşünüyorum.

Sönük bir parti ve kadrosu çoğu çok kötü.

Onu beğenmez bunu beğenmezsek ne yapacağız ya başka? Bir partiye oy verilmesi için Atatürk'ün yolunda olması, Türkçü olması büyük oranda yeterli. CHP bu yolda olsaydı oy verirdim, ancak hepimiz biliyoruz ki bu yola en yakın Zafer var şuan. Dini görüş ya da başka görüşlerinde desteklemedigim şeyler elbet var ancak şuan elimizdeki tek parti bu maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı