iOS sistemi arka planda programları RAM'de sık kullandığınız ve ihtiyaç duyduğu programları tutar ihtiyaç duymadığı anlık olarak kullanmadığı programları depolamasında tutuyor.
Bu iki cümlede benim yazdığım cümle ile senin yazdığın ve demek istediğin anlam sence aynı mı?iOS kendi RAM kullanmıyor mu kardeşim? Sadece oyun mu kullanıyor RAM'i cahillik yapacaksan yazma basit.
Bu iki cümlede benim yazdığım cümle ile senin yazdığın ve demek istediğin anlam sence aynı mı?
Ayrıca burada kimseyi küçük düşüremezsiniz böyle bir hakkınız yok.
Sizin gibi sorunu çözmekten uzak buraya fanboyluktan başka işe yaramayan kişilerin konu açıp yardım istemesinden ben kendim utanıyorum.
IPad'leri RAM üzerinden vurmaya çalışan birine yardımcı olamazsınız. Zaten yazı dili ve saldırganlığına bakacak olursak yaşı küçük duruyor. Cevap vermemeniz sizin için daha iyi.
Ne fanboylukmuş be? Fanboy olsam iPad mi alırım? Bu ilk iPad alışım değil bu sorunu güncellemelerle yaşadım ve kaç kere depolama alanında sıkıntı olmadığını belirttim.
Nereden vuralım? Görmezden mi gelelim bu RAM sorununu? Sallamakla bu iş olmaz yazı dili Türkçe ve bu işin saldırganlıkla alakası yok 2 kere belittiğim halde burada gelip beni suçluyorsa o haksızdır.
Sizi kendince doğru bilgilerinizle başbaşa bırakıyorum madem tabletinizin sorununun neden olduğunu biliyorsunuz kendiniz halledebilirsiniz.
Sizle daha fazla uğraşamayacağım.
Beğenmeme butonu test etmelik konu.
Apple cihazları RAM'i bahane edip gömenlerden gına geldi artık. 2 GB RAM'li iPhone kullanıyorum, bir kere bile herhangi bir oyundan ya da programdan attığını görmedim.
Arkadaşlar sayfalarca anlatmaya çalışmış da anlamaya kapalı birine bir şey anlatamayız. Dislikle bas geç.
Ynalış anlamayın ama oynadığınız oyun IO oyunları falan mı?
Ynalış anlamayın ama oynadığınız oyun IO oyunları falan mı?
Sorun depolamada.
Eki Görüntüle 1384483
Anlatamadık galiba hafıza nedir iOS yazarsan depolama çıkıyor.
Eki Görüntüle 1384484
Demek ki depolama istiyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.