Neden rapor sistemi yasağı verildi?

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.754
Makaleler
52
Çözümler
578
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konuyu çifte konu cezası almayı göze alaraktan tekrardan soruyorum, dün gece bunun hakkında açtığım konu tarafıma hiçbir dönüş yapılmadan silindiği için dolayısıyla neden ceza aldığımı da bilemiyorum. Rapor sistemi yasağı olduğu için raporlama yoluyla da soramıyorum. @Recep Baltaş, @Emre C.

Neden rapor yasağı cezası aldım? Sadece bunu bilmek istiyorum, her içeriği bir sefer rapor ettim. Kural ihlallerini raporlayarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ancak böyle cezayla ve böyle davranışla karşılaşınca da insanın zoruna gitmiyor değil, çıkıp şu sebepten dolayı ceza aldınız demek bu kadar zor olmamalı. Eğer ceza alıyorsak da neden aldığımızı bilmek doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum. Konu kilitlenmezse de sevinirim, rapor yasağım olduğu için rapor yoluyla soru soramıyorum.

1642845095057.png
 
Öncelikle Sosyal saatin yanlış galiba. https://www.technopat.net/sosyal/hesap/preferences bu linkten saat dilimini UTC+03:00 yapıp düzeltebilirsin.

Rapor sistemi yasağını sonlandırdım, başlıkta hata varsa raporunuzda belirtmeniz gerekiyor, sizler yazım kurallarına uymayan mesaj olarak raporladığınızda özellikle içeriği kontrol ediyoruz ek ayrıntıları sizin belirtmenizi gerek. Onun dışında siz, çok ufak hataları raporluyorsunuz. Sosyal'in TDK'ye bağlı bi kurum olmadığını tekrardan hatırlatayım.
 
Tamam hadi hatamı kabul ediyorum, tamamen hatasızım demiyorum. Ancak bir moderatörünüz bariz hataları raporda belirtmenize gerek yok demişti. Dolayısıyla ben de belirtmeden rapor ediyordum fark edilir diye.

Hadi neyse bunu da geçtim, amaç birini suçlamak vs. değil kesinlikle ancak bunun hakkında açtığım konu da siliniyor. Şu sebepten dolayı ceza verdik demek de zor olmamalı, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama düşman gözüyle bizlere bakılması hoş değil, üzücü oluyor.

Kaldı ki bunu daha önce de yaşadım. Benim neden ceza aldım diye açtığım konular genellikle onaylanmıyor, bana kasıtlı yapılan bir şey mi onu da bilemiyorum.
 
@Emre C, biraz bakınıp geliyorum. Bulmaya çalışacağım ama bir konuda söylemişti, onu hatırlıyorum.
Merhaba, biraz bakındım ancak bulamadım. Şu konuya o zaman bir açıklık getirelim:
Şimdi birini yazım hatasından rapor ettiğimde hatayı belirtmem gerekiyor mu? @Emre C
 
Son düzenleme:
Şimdi birini yazım hatasından rapor ettiğimde hatayı belirtmem gerekiyor mu? @Emre C
Çok fazla olasılık, durum var. Net bir şey söylemek mümkün değil ama birkaç örnekte ne yapmanız gerektiğini belirteyim.

Başlıkta sorun varsa, yazım kurallarına uymayan mesaj tikine tıklayıp daha fazla seçeneğine başlıkta diye belirtebilirsiniz. Kontrol edilir.

Tamamen cümle küçük harfle başlamışsa noktayla da bitirilmemişse o moderatör arkadaşın kasttetiği durum bu olabilir, o zaman sadece yazım kurallarına uymayan mesaj olarak raporlaman yeterli olur.

Uzun bir mesaj var diyelim, ortasında bi yerde hata var bu durumda da daha fazla alanından belirtmeniz gerek.
 
@Emre C, anlıyorum. İlginiz için teşekkürler, son bir şey söyleyeceğim. Sonra konu kilitlenebilir, soracak sorum kalmadı.
Moderasyon 30 makalemi başka kategorilere attı.
Hatırlarsınız, bu konu üzerinden sizinle biraz konuşmuştuk ve siz bana şöyle demiştiniz:
1 ay geçmiş bu belirttiğiniz şeylerin üzerinden, bundan sonra daha erken bildirirseniz daha iyi olacaktır.
O zaman yaşadığım olayı tekrar yaşadım ve neden ceza aldığımızı bile açıkçası zar zor şekilde öğrenebiliyoruz. Bir öneri olarak rapor sistemi yasağı aldığımızda yanında hangi rapordan aldığımız belirtilirse iyi olur. Konu açıyorum siliniyor dolayısıyla hangi sebepten dolayı ceza aldığımı bilemiyorum. Ceza alıyorsak da öğrenmemiz en doğal hakkımız hangi sebepten olduğunu.

40 gün önce belirttiğim şeyi tekrar belirtiyorum, biz sizin üyeleriniziz. Bu tarz şeyler için birbirimize ters düşmeyelim. Bizlere düşman gözüyle bakmayın lütfen, teşekkürler. Sosyal'i hep beraber zirvede tutmaya devam edelim. Konu kilitlenebilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı