Neden Red Alert 3 tutmadı?

Yer
O'nun peşinde
Ben çok uzun süreler boyunca Red Alert 2 ve Red Alert 3 oynayıp bu seriyi çok seven biri olarak neden sevilmediğini anlayamadım. Red Alert 2 efsanedir bunu herkes bilir ama neden Red Alert 3 tutmadı, sevilmedi?

Yaklaşık 3000( üç bin ) saatim vardır Red Alert 2'de, Red Alert 3'te ise yaklaşık 600-700 saatim vardır. Bence Red Alert 3 RA2'den daha iyidir.
(Bundan sonra RA2 ve RA3 diye yazacağım)
Sebepleri:
1-Oynanış zenginliği, oyunda her karakterin 2 tane saldırı modu var bu taktikselliği 10 kat daha iyi bence, her birim kendine özgü, RA2'deki gibi tonla asker basıp kazanamıyorsun, tabii her strateji oyununda vardır bu ne kadar birim o kadar avantaj ama bu olay RA3 de o kadar fazla iş görmüyor, çok daha dinamik bir oynanış istiyor RA3.

2- Ben oyunlarda kötü grafiği umursayan biri değilim. Sadece bir firma kolaylıkla daha iyi bir grafik yapabileceği halde yapmaz ise eleştiririm. RA3'ün grafikleri bence mükemmeldir bence. RA2 de dönemine göre iyiydi bence ama RA3 grafik açısından devrimdir BENCE.

3- Daha özenilmiş hikaye. Bildiğiniz mini dizi çekilmiş RA3'de hikaye için.

4- Müzikler çok efsane RA3'de gerçekten Frank Klepacki çok iyi yapmış soundtrackleri.

5- CO-OP hikaye modu.

6- RA2'deki gibi ekonomi kolay değil. Her birim daha değerli öyle bir askerim ölse çok sorun olmaz yok geride asker bırakmamalı her askeri önemsemeliyiz.

Şahsen ben oyunu hiç oynamadım ama kücük bir araştırma yaptım Red Alert 2 2000'lerde henüz çok bilinmeyen stüdyolar tarafından yapılmış ayrıca 2. oyunun çıkmasıda 8 sene sürmüş belki oyun unutulmuştur.

Bana hep RA2'nin grafikleri hoş geldi o yüzden hiç başlamadım ama şu an da Windows 10 RA2'yi desteklemiyor.

İnsanların kafasında efsane olarak belirlediği oyunlardan sonra genelde ne gelirse gelsin o eskisinin yerini tutmuyor. Normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…