Daha fazla
Bende 0 reklam var. Anlamadım nerede çıkıyor bu reklamlar.
Hocam dediğim gibi sizin cihazınızın arayüzü MIUI değil, normal Android yani normal çıkmaması.Bende 0 reklam var anlamadım nerede çıkıyor bu reklamlar.
Reklamlar açık gelir. APK uygulama indirdiğinizde bile reklam görürsünüz. Başta bende görüyordum sonra kapatmayı öğrendim.Bende 0 reklam var anlamadım nerede çıkıyor bu reklamlar.
Hayır telefonu aldığımda çıkıyordu ama ayarlardan kapanıyor.Hocam dediğim gibi sizin cihazınızın arayüzü MIUI değil normal Android yani normal çıkmaması.
Ben de onu diyorum. Kapatması da zor değil.Reklamlar açık gelir. APK uygulama indirdiğinizde bile reklam görürsünüz. Başta ben de görüyordum sonra kapatmayı öğrendim.
Yine de uğraşmak sıkıcı. Zaten reklam göstermesi kapandığı için onu yazdıklarım arasına eklemedim.Hayır telefonu aldığımda çıkıyordu ama ayarlardan kapanıyor.
Ben de onu diyorum. Kapatması da zor değil.
Hocam kapatılabilyor olsa bile onca para verip aldığınız cihazda reklam çıkıyor iyi birşey değil bu.Yine de uğraşmak sıkıcı. Zaten reklam göstermesi kapandığı için onu yazdıklarım arasına eklemedim.
Çok büyütülecek bir şey değil, 10 dakikanı almıyor.Hocam kapatılabilyor olsa bile onca para verip aldığınız cihazda reklam çıkıyor iyi birşey değil bu.
Kötülemiyorum, gerçeği söyledim ben mesela. Göz yummamak lazım. Kalite düşük, servis iyi değil ve reklam olayı gibi komik şeyler yaşatıyor kullanıcısına.Bazı kısımlara hak versem de yazı genel olarak marka düşmanlığını içeriyor. MIUI arayüzü hantal bir arayüz değil. Redmi ve Mi modelleri arasında da kalite farkı yok, Mi serisi daha pahalı bir seri, her serinin kendine göre avantajları var. Mi serisi modellerin malzeme kalitesinin Redmi serisine göre iyi olması Redmi serisinin kalitesiz olduğu manasına gelmez.
Redmi Note 8 modelinin işlemcisi de SD 675 değil, SD 665 modelidir.
Yazılım tarafında biraz daha gelişmesi gerek.
Birinci din de IOS, Android yine iyi.
Xiaomi kullanan milyonlarca kişi var, siz beğenmiyorsunuz diye markayı kötülemeye hakkınız yoktur. Ben Xiaomi kullanmıyorum, Xiaomi hayranı da değilim, ancak abarttığın kadar kötü bir marka değil Xiaomi.
Ülke şartlarında fiyat performans olarak Çinli telefonlar diğer üreticilerden daha mantıklı seçenekler.
Samsung'un yazılım desteği de övme, Samsung şimdiye kadar diğer Android firmaları gibi güncelleme konusunda Apple'ya göre çok geride. Samsung gibi büyük bir firmanın yeni yeni telefonlarına 3 yıl güncelleme desteği getirmesi alkışlanacak bir durum değil. Çok daha önceden bunu yapması gerekirdi. Hatta amiral gemisi modellere ve orta üst segment cihazlara 4 yıl güncelleme desteği vermesi gerekirdi, güvenlik güncellemelerinden bahsetmiyorum.
Hocam marka düşmanı veya fanı değilim olmam da. MIUI diğer arayüzlerin yanında oldukça ağır kalıyor. Realme 5i ile Redmi Note 8'i karşılaştırdım. Realme 5i çok daha akıcıydı.yazı genel olarak marka düşmanlığını içeriyor. MIUI arayüzü hantal bir arayüz değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.