Açıkçası 2 kere yüzüstü bırakılınca hayattan soğumuştum o derece kötü hissediyordum. Biri sevmediği için bırakmıştı öbürü de yalan söyledi diye ben bırakmıştım. Kızların çoğu ( özellikle benim gibi gençler ) gerçekten iğrenç diyebileceğim kişiliklere bile sahip olabiliyorlar ki bu çok kötü bir şey. Cinsiyet ayrımı olmasın, böyle erkekler de var. Malum ben straight bir erkeğim ve sevgililik üzerine eleştiri yapıyorum. Kızlarla ilgili konuşacağım. Mizah anlayışı olmayan, tek bildiği instagram, tiktok gibi mecralarda takılıp tüm zamanını mesajlaşmakla kafelerde falan geçiren, erkeklerin BAD BOY'unu ve cüzdanı büyüklerini beğenen tipler gördükçe artık soğumuştum kızlardan. Bir yıl falan böyle devam ettikten sonra okulumda bana iyi davranan bir kızla tanıştım. Aylarca onunla da iyi geçinince umutlarım tekrar yükseldi ve şuan beraberiz. Umarım kendisi son ve ebedi sevgilim olur ve herkes de böyle birini bulur. Evet konu neden sevgiliniz yok ve bu konu sevgilisi olmayanlar için aslında ama ben de böyle bir boş atayım dedim bakınmışken. Bir zamanlar tamamen soğumuştum falan çünkü. Öyle işte, iyi günler herkese.