Neden sevgiliniz yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zirve tek kişilik çünkü.

Birbirini seven çiftler parayı önemsemezler, parayı birleştirip birlikte harcarlar. Şu para mevzusuna illet oluyorum, bana para muhabbeti yapan insanın ağzına mermi boşaltasım geliyor.

@KARMA89 Bulursan öyle birisini masrafları karşılamaya razı olurum. Bir olur, iki olur, üç olur, dördüncü de seni çok seviyorum ama bu böyle gitmez lafını geçirirler. Ertesi günde birisi ile nişanlandığını görebilmen mümkün. Garip yaratıklar yani kısaca. Hepsi için demiyorum ama çoğu öyle. İstisnaları zaten sırtında taşırsın.

Asosyalim. Ayrıca kimi sevdiysem flörte kadar gitti. Bütün flörtlerim en az 5 ay sürdü.

Bugüne kadar kaç adet sevgilim olduğunu hatırlamıyorum. En fazla bir kaç tanesinin ismini sayabilirim. Çoğu zaten kısa süreli boş ilişkilerdi. Şu anda yok ve olması için de bir uğraşım yok. Heyecan vermiyor eskisi gibi. Tembellik de olabilir, şimdi kim uğraşacak sevgiliyle falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…