Şahsen ben halimden memnunum, böyle olması daha iyi. Bu coğrafyada yaşayan erkeklerin karşı cinse olan ilgisiz yaklaşımı hem erkeklerin maskülenitesini yükseltecektir hem de nüfusun azalmasına katkı sağlayacaktır.
Birini sevdim merhametimi kullanmaya kalktı bitirdim. Dünya illa benim merhametsiz biri olmamı istiyor. Savaşıp böyle kalacağım sonuna kadar. Bir gün merhametimi kullanmayan aklı başında bir kız bulursam severim.
Şahsen ben halimden memnunum, böyle olması daha iyi. Bu coğrafyada yaşayan erkeklerin karşı cinse olan ilgisiz yaklaşımı hem erkeklerin maskülenitesini yükseltecektir hem de nüfus bakımından katkı sağlayacaktır.
Herkes bir negatif, bir çalkalanın gençler. Lise dönemlerinde herkesin "sap" dediği, ben bu hayata başkalarını izlemeye gelmişim modunda olan biriydim bayağı da dalga geçerdim kendimle (üniversitede de devam etti tabii) . Hiç beklemediğin bir anda beklemediğin biri cart diye giriyor, bir anda hayatın oluyor.
3.5 yıl oldu , hayat daha güzel, daha keyifli. Kendinizi sevin, değer verin. Siz kendinize değer vermezken bambaşka biri neden size değer versin?