Neden sevgiliniz yok?

• Konuyu başlatan KARMA89
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 10.146
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden sevgiliniz yok veyahut neden sevgili edinmek istemiyorsunuz ? Kendinize güveniniz mi yok yada sevmeye değer insan mı bulamıyorsunuz ? Türkiye gibi her şeyi bozuk olan bir ülkede ikili ilişkilerin normal olmasını bekleyemeyiz tabi, kutuplaşma ve cinsiyetçilik hat safhada. Şahsen ben bir keresinde aşık olup hayatımın hatasını yapmış oldum, bu saatten sonra beni ben olduğum için sevecek bir insan ile birlikte olmayı tercih ediyorum ve asla ilk adımı atmayı düşünmüyorum. Gelmeyecekse de umurumda değil çünkü iplemiyorum. Peki sizin durumunuz nedir ? Gelin bu konu hakkında konuşalım ve birbirimize tavsiyeler verelim.
Zirve tek kişilik çünkü. :D

@KARMA89 Orası öyle tabii. İşin esprisi bir yana, cidden dışarı adım atmak için 100 TL vergi veriyoruz gibi hissediyorum. Kadın milleti, malum sosyal olmayı çok sever. Dizlerini kırıp yatmaz göbüşümde. Durmadan bir şeyler yapmak zorundayız. Buna da para dayandırmak çok zor. Kendi masraflarını karşılasa bile ben kendi masraflarımı ne yapacağım? 😂
Birbirini seven çiftler parayı önemsemezler, parayı birleştirip birlikte harcarlar. Şu para mevzusuna illet oluyorum, bana para muhabbeti yapan insanın ağzına mermi boşaltasım geliyor. :)

@KARMA89 Bulursan öyle birisini masrafları karşılamaya razı olurum. Bir olur, iki olur, üç olur, dördüncü de seni çok seviyorum ama bu böyle gitmez lafını geçirirler. Ertesi günde birisi ile nişanlandığını görebilmen mümkün. Garip yaratıklar yani kısaca. Hepsi için demiyorum ama çoğu öyle. İstisnaları zaten sırtında taşırsın.

Asosyalim. Ayrıca kimi sevdiysem flörte kadar gitti. Bütün flörtlerim en az 5 ay sürdü.

Bugüne kadar kaç adet sevgilim olduğunu hatırlamıyorum. En fazla bir kaç tanesinin ismini sayabilirim. Çoğu zaten kısa süreli boş ilişkilerdi. Şu anda yok ve olması için de bir uğraşım yok. Heyecan vermiyor eskisi gibi. Tembellik de olabilir, şimdi kim uğraşacak sevgiliyle falan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı