Neden sevgiliniz yok?

• Konuyu başlatan KARMA89
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 138
  • Görüntüleme 10.143
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen ben halimden memnunum, böyle olması daha iyi. Bu coğrafyada yaşayan erkeklerin karşı cinse olan ilgisiz yaklaşımı hem erkeklerin maskülenitesini yükseltecektir hem de nüfusun azalmasına katkı sağlayacaktır.

2 sene önce "napiyon kaarşim" diye mesaj attığı için olabilir 😥

Şahsen ben halimden memnunum, böyle olması daha iyi. Bu coğrafyada yaşayan erkeklerin karşı cinse olan ilgisiz yaklaşımı hem erkeklerin maskülenitesini yükseltecektir hem de nüfus bakımından katkı sağlayacaktır.

Usta kibarda davranıyoruz hatta adam gibi seviyoruz yine yok usta ilgi alanımda geniş yine bulamıyorum.

Yakın zamanda bir şansımı deneyeyim dedim ve kız şöyle dedi "şuan bir ilişki istemiyorum" hep böyleleri denk geliyor bana ilginç.

Sana tercümesini yapayım;

Şu anda bir ilişki istemiyorum = Şu anda seninle bir ilişki istemiyorum.

Herkes bir negatif, bir çalkalanın gençler. Lise dönemlerinde herkesin "sap" dediği, ben bu hayata başkalarını izlemeye gelmişim modunda olan biriydim bayağı da dalga geçerdim kendimle (üniversitede de devam etti tabii) . Hiç beklemediğin bir anda beklemediğin biri cart diye giriyor, bir anda hayatın oluyor.

3.5 yıl oldu , hayat daha güzel, daha keyifli. Kendinizi sevin, değer verin. Siz kendinize değer vermezken bambaşka biri neden size değer versin?

Pozitif olun , hayat çok güzel. 🤟

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı