Neden Sony el konsolu yapmıyor?

ReznooW

Megapat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
6.931
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kuyumcu
Zamanında PS Vita PSP vardı PS Vita hariç PSP çok satmıştı. PS Vita bekleneni veremedi o yüzden tarihin tozlu raflarına gitti. Günümüzde telefonlar Fortnite'ı oynatacak güce geldi, neden Sony veya Xbox bu pazarı Nintendo'ya kaptırıyor? Sony tekrardan bu işe girişeceğini duyursa çok ses getirebilir.
 
PS Vita ne kadar benim için güzel bir el konsolu olsa da arkasında durulmadı ve tuş dilimi vs sevilmedi tekrar buna benzer bir vaka çıkmasından korkuyorlardır. Ayrıca el konsolunda ne kadar oyun oynanabilir ki?
He tabii bir güzel bir tuş dizilimi 1TB M.2 SSD ve PS Store'de bulunan oyunların çoğunu rahat oynatacak bir el konsolu fikri düşünülüp test sürecine çıkarıp beğenilirse seri üretime geçirilirse çok büyük para kazanırlar orası ayrı.
Ayrıca bu pazara Nintendo elini koymuş kimse de kaldıramaz.
 
Ps Vita'yı büyük bir hevesle almıştım. Hala da çok seviyorum, her ne kadar eskiden olduğu gibi kullanmasam da, bu konsolun günah keçisi olarak damgalanmasını hazmedemiyorum.

Kıyas yapılmadan kendi içerisinde barındırdığı harika ve eşsiz özelliklere bakıldığında mükemmel bir konsol olduğunu düşünüyorum. Tabii ki muadilleri zaman içerisinde kendini geliştirip popüler oldular ama bu onun şu özelliği eksikti o yüzden böyle oldu ya da şurası şöyleydi o yüzden başarılı olamadı gibi basit ve sığ bir kötülemeye maruz kalmasını haketmiyor açıkçası. Tamamen Sony'nin Ps Vita'ya üvey evlat muamelesi yapmasından kaynaklanıyor.

Sony'nin eğer yapacaksa yeni el konsolu, Switch'in altında kalmayacak donanımda ve bileşenlerde olması gerekiyor. Bunun planını yapamadığı için ve henüz odaklanamadıkları için yeni bir el konsolu çıkarmıyor olabilir. Ha yarın öbürgün çıkarmasını canı gönülden isterim. Hem de herkesten çok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı