Neden Technopat?

Aşinalık, ortamdaki ciddiyet ve disiplin.
Herkes sevmeyebilir ama tam benim tarzım.

O konular burada da var

Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete.

Tabi bu işin şakası. Ben üye olduğumda forum çok büyük değildi hatta büyük değildi 2-2.5 senedir kurulmuş yeni bir forumdu. Şimdi Türkiye'nin sayılı teknoloji platformlarından birisi.

Zamanında baktım foruma ortamı güzel, farklı bir hava esiyordu üye oldum, devam ediyoruz aynı şekilde. Veya @enes.wtp'nin tabiriyle "Sarıyor"

Neden Technopat? Kendim için anlatayım. Ben şeker ve tansiyon hastasıyım. Bu sebeple işimden uzaktayım. Bir soru sormak için buraya geldim. Daha sonra burada kaldım. Burada yeni arkadaşlar buldum. Yeni bilgiler buldum. Az çok bildiklerimi paylaşıyorum. Burası bu sebeple benim için biraz daha farklı. Daha çok genç arkadaşlar var. Gençlerle vakit geçirmek güzel.

Kalitesinden dolayı, arayüzü güzel, hiç reklamla karşılaşmıyorum, hızlı hemen ilgileniyorlar, ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar hatta aklıma gelmişken teşekkür edeyim, @Bora Dere Corsair Spec Delta RGB kasasının RGB’leri kontrol etme konusunda başına ağrıtmıştım, tekrardan çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…