Neden Technopat?

Her forumu denedim ama buradaki rahatlık başka ilk olarak yazım denetimi bayağı iyi ikinci olarak insanlar bilgili ve hızlı cevap veriyorlar her konunun uzmanı var bu forumda ben bu yüzden tercih ettim.

Mikail Fiban Türkçe kurallarına verilen değeri seviyorum, son yıllarda cezalar eskiye nazaran bayağı bir azaldı fakat hala da önemini koruyor.

Diğer forumlar çok disiplinsiz ve düzensiz geliyor. Mesajları anlamam için tekrar tekrar okuman gerekebiliyor.

- O soğutucuyla o işlemciye oc yapılmaz ki.
-sEn KiMe SöVüYoN lAĞn

İlk göz ağrım olduğu için. Diğer forumlara girince aldatıyorum gibi hissediyorum. Technopat benim canım, ciğerim.

2015'ten beri bakarım Technopat'a. Önceden uyarı yoktu, adam konu açıyordu cevap veremiyordu ceza sistemi olduğunu bilmiyordu ceza süreleri saatlik değildi, günlük veya daha fazlaydı.

Yaşınıza göre iyi yeri bulmuşsunuz. Ben burayı geçen sene Ağustos'da bulmuştum ama hiç aktif değildim son 3, 5 aydır aktifim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…