Neden Türk oyuncular Odyssey'i, Yabancılar Origins'i tercih ediyor?

Hoaxer

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2019
Mesajlar
3.055
Makaleler
3
Çözümler
25
Merhaba, öncelikle burada sormak istediğim hangisi daha iyi değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk olarak bu videodaki yorumlara bakmanızı rica edeceğim. Görebileceğiniz gibi yabancı oyuncuların büyük bir çoğunluğu Assassin's Creed Origins'i daha çok seviyor. Fakat özellikle burada Odyssey fanları daha çok. Örneğin ben eskiden oyun tavsiyesi isteyene direkt Origins önerirdim, artık çekiniyorum 😅 Origins'i öyle gömüyorlar ki aynı oyunu mu oynuyoruz emin değilim😃
İsteyen istediği oyunu sevebilir tabii ama ben bu farkı merak ediyorum. Sizce nedendir?

(Hangisini seviyorsunuz diye anket eklemeye gerek bile duymadım, cevap belli zaten😅)
 
Bence Origins daha iyi.
 
Origins'in ana karakteri, atmosferi ve hikayesi bana göre daha hoş. Odyssey'de ana karakterden pek hoşlanamadım, Bayek çok daha içten geliyordu. Belki Kassandra farklıdır ama Alexios benim için sıkıcı bir karakterden ibaret.
 
Yorumlara da yazmış zaten çoğu kişi, oluşturduğu his ve hikaye anlamında Origins onlara göre daha öndeymiş ki bana göre de öyle, çoğu kişi Ezio serisini oynarken ki hisleri yaşamış yani hikaye anlamında çoğu kişiyi daha fazla etkilemiş fakat şu var ki Origins'in hikayesi iyi olsa da yapmak istedikleri şeyleri Odyssey'de daha iyi yapmışlar(bana göre) rpg mantığı görev dizaynı vesaire.
 
Bence 2'si de Assassins Creed oyunu değil, benim için ikisi de birbirinden kötü.
 
Peki @Motionless IN White 'ın dediği dışında ülkelere göre bu farkı belirleyen şey ne olabilir? Onun dediği aklıma biraz yattı ama sadece bundan olacağını sanmıyorum bilakis çoğu oyuncu Revelations'u sevmez İstanbul'da geçmesine rağmen.
 
Zevk meselesi, insanımız antik Yunan'a daha haşır neşir olduğu için çoğunluk Odyssey seviyor olabilir keza ben de bu sebepten ötürü seviyorum.
Kültürlü insanlar için doğru tespit. Ben Mısır mitolojisine daha ilgiliyim.
Ama bununla alakası olduğunu düşünmüyorum genel kesim için.
Forumda bile "Yunanları denize geç batırdık" diyen tipler var.
 

Geri
Yukarı