Neden Xiaomi düşmanıyız?

Ben de Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Her konuştuğum kişi o telefon çöp kullanilmaz, Samsung daha iyi falan diyor :) Tamam, Samsung daha kaliteli, ona lafim yok ama şu markayı kötülemeyelim. POCO ve Redmi gayet guzel ürünler üretiyor. Mesela 6 GB RAM, 128 GB hafızası olan bir telefon 3000 TL, Samsung'da ise 4.500-5000'den aşağı alamazsınız. Suya, toza dayanikli, 64 MP kamerası var, çıkalı 2 sene oldu. MIUI 12.5 alacak hatta 13 bile alabilir. Android 11 de gelecek MIUI 13 ile. Oyun falan cok guzel oynatiyor. PUBG akıcı 60 FPS. Batarya konusu ise mükemmel. Rahat 1 gunu çıkartiyor.

Bence de, bende POCO F1 var SD 845 var 6/128 hafıza halen ilk günkü gibi müthiş bir cihaz.
 
Öyle miyiz? Ben ve ailemden birkaç kişi kullanıyor Xiaomi ürünlerini ve epey memnunuz açıkçası. Router, bileklik, telefon vs.
 
Bu değerler bir şey ifade etmiyor.
IPhone'un 12'liği Xiaomi'nin 64'lüğünden çok daha başarılı.

Ayrıca Note 8 Pro fırın gibi ısınıyor.

Xiaomi yerine Android tarafında Oppo, OnePlus, motorola gibi markalara yönelirdim ben.

Hocam o ısınma sorunu Note 8 Pro da değil G90t modelinde var diye biliyorum ben.
 
Bende Redmi Note 8 Pro kullanıyorum her konuştuğum kişi o telefon çöp kullanılmaz, Samsung daha iyi falan diyor. :) Tamam Samsung daha kaliteli ona lafım yok ama şu markayı kötülemeyelim. POCO ve Redmi gayet güzel ürünler üretiyor, mesela 6 GB RAM 128 GB hafızası olan bir telefon 3000 TL Samsung da ise 4.500 5000'den aşağı alamazsınız. Suya toza dayanıklı 64 MP kamerası var çıkalı 2 sene oldu MIUI 12.5 alacak hatta 13 bile alabilir Android 11 de gelecek MIUI 13 ile oyun falan çok güzel oynatıyor PUBG akıcı 60 FPS batarya konusu ise mükemmel rahat 1 günü çıkartıyor.
Hocam ben açıkçası kötülemiyorum ama Samsung dururken başka telefon almam. Sadece Xiaomi değil hiçbir markayı almam. Sebebi ise fanboyluk değil. Lenovo'dan HTC'ye kadar hepsini denedim. Samsung sağlamlık açısından en iyisi. Ayrıca Samsung'un yan hizmetleri de güzel. Mesela Smart Switch diye bir uygulaması var. Onuna telefondaki dosyalarının yedeğini almak 5 dakika sürüyor. Ama sadece bir butona tıklıyorsun her şey halloluyor. Aynı şekilde geri yükleme de öyle. Ayrıca Samsung'da Game Launcher diye bir uygulama var. Onunla optimizasyon sorunları da çözülüyor.
 
Çöp yazılımları var da ondan. Donanım tarafında çılgın şeyler denemek yerine biraz yazılıma yatırım yapsınlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı