Nedir bu insanlardaki AMD düşmanlığı?

Sizin fikrinizde olmayan bir düşünceye veya fikre mantıksız, saçma demek yerine saygı duyup sadece kendi düşüncenizi saygı çerçevesi içerisinde belirtmekle yetinebilirsiniz diye düşünüyorum. Sonuçta herkesin sevdiği ya da sevmediği bir marka vardır elbette. Yok AMD kart en iyisi yok NVIDIA en iyisi şeklinde tartışmalara girmeye hiç gerek olmadığını düşünüyorum. Biz burada yeri gelip birbirimizin kalplerini kıracak şekilde ağır ithamlarda bulunup marka eleştirileri yapsak bile bunun AMD'ya da NVIDIA markalarının umurumda olacağını sanmıyorum adamlar her şekilde paralarını kazanıyor. :D

Kendi görüşümü dile getirecek olursam sadece 2004 yılında NVIDIA FX 5200 ekran kartı kullanıp, diğer yıllar da hep AMD ekran kartlarını (HD 7560D, HD 6570, RX 560, RX 590) kullanan birisi olarak AMD ekran kartlarından iyice nefret ettim diyebilirim özellikle RX 590'da yaşadığım onca sıkıntılardan sonra. Bakın bu benim şahsi görüşüm olup herhangi bir markaya kötü falan demiyorum. Sizin sorunuzun cevabı da aslında eskiden beri AMD ekran kartı kullanıp birçok sıkıntı yaşayan kullanıcılardır diye düşünüyorum.

Ben üslubumu ve konuşmamı biliyorum uyarmanıza gerek yok. Mantığını kavrayamayınca mantıksız diyorum. Kimseye hakaret ettiğim yok. Herkese de saygım sonsuz. Saygısız muamelesi görmek istemiyorum. Ayrıca ben de burada bilgi edinmek için konu açtım. Milletin fikrini önemsemeyeceksem forum kullanmayayım o zaman?
 
Bir sonraki sürücü güncellemesinde Watmann benzeri hatalarla karşılaşmayacağının garantisi yok. (sürücü hazırlama ekibinin içinde NVIDIA ajanı olabilir bence :D)
Yazılımdan kaynaklı Watmann olursa sonrasında çözülür. Şu anki RX500 serisindekilerin illet gibi yapışmasının sebebi daha çok donanımsal/fabrika çıkışlı sorunlar olması.

Ben AMD severim, adamdır. Özellikle güncel ürünleri oldukça cazip. Bilinçli tüketici bir şey alırken onları da değerlendirir zaten önyargıya kapılmadan.
 
NVIDIA ekran kartları hala daha iyi, düşmanı olanlar genelde eski nesil kartları kullanıp driver sıkıntıları yaşayanlar oluyor.

Peki RTX'i iyi olması. 10 bin TL fark vermeye değer mi? Ben şahsen Ray Tracing uğruna 6900XT'nin üstüne 15 bin lira koyup 3090 almam mesela. Ya da 6800XT'yi satıp üstüne 10 bin TL koyup 3080 almam.
RTX 3090 oyun ekran kartı değildir, bu şekilde düşünün. 3090'ı diğer kartlar ile bir tutmayın.
 
AMD kart ile bedava ısınıyorsun daha ne istiyorsun.
Isınma ve yazılım sıkıntılı.

RTX 3080 Ventus 3X kullandım , eski konularımda var. Kart 75 dereceden aşağısını görmedi. Driver güncellerken GeForce Experience bozuldu , R6 Siege'ye giremedim. Bu olaylara girmeye gerek yok ısınma sorunları o kartı tasarlayanda bitiyor. O yüzden onu es geçelim.
 
Ben üslubumu ve konuşmamı biliyorum uyarmanıza gerek yok. Mantığını kavrayamayınca mantıksız diyorum. Kimseye hakaret ettiğim yok. Herkese de saygım sonsuz. Saygısız muamelesi görmek istemiyorum. Ayrıca ben de burada bilgi edinmek için konu açtım. Milletin fikrini önemsemeyeceksem forum kullanmayayım o zaman?
Ben sizi hiçbir şekilde uyarmadım ya da size saygısız demedim lütfen dikkatli okuyun. Bu tarz konuların sonu genelde saygı çerçevesinden çıkıp resmen tartışmaya gittiği için genel olarak yazdım. Sizi belirtseydim forumun bir özelliği olan etiketleme özelliğini kullanırdım. Ama beni daha fazla yanlış anlayıp düşmanca görecekseniz forumun bir özelliği daha olan göz ardı et kısmını kullanabilirsiniz. İyi günler iyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı