Nedir bu Intel fanboyluğu?

Mesajı tekrar oku ben de aynısını diyorum. Hem türm Ryzen'lerin çarpan kilidi açık hem de mis gibi B450 ile takılıyorsun.

Yav ben git al demiyorum. Neye paran yetiyorsa onu al ama o konudaki arkadaşın bütçesi belki 1400F almaya yetmiyordur nereden biliyorsun.
Hayır niyetiniz bana fanboy damgası vurmak kendiniz 1 test bile izlememişsiniz gelmiş bana fanboy diyorsunuz.

Sende benim atığım videoları izlememişsin.

Yav ben git al demiyorum. Neye paran yetiyorsa onu al ama o konudaki arkadaşın bütçesi belki 1400F almaya yetmiyordur nereden biliyorsun.

Sen de benim atığım videoları izlememişsin.

Hocam arkadaş konuda bütçe belirtmemiş. Aralarında sadece 140 TL kadar fark var. Konu sahibinin bütçesi yoksa zaten söyler.

Sende benim atığım videoları izlememişsin.

Ne attınız? Her şey yeterince açık değil mi? Oyun konusunda 10400F 2600X'i tokatlıyor işte neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. Hani fiyatı ucuz olur önerilir 1600 AF gibi o da yok 2600X'de. 10400F, 3600 varken parasını haketmiyor o işlemci.

Ya bana fiyatla gel kardeşim hangisi F/P o alınır adamın parası varsa alsın ona bir şey diyemem umarım anlamışsındır.

Bence siz biraz alınmışsınız çünkü 10400F 3600X'dan oyun performansı konusunda daha iyi ve adam 2600X diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…