Nedir bu Intel fanboyluğu?

Doğru. Ama arkadaş çok kötü performans vermesi pek hoş olmadı. Ben bu konuyu açmamım sebebi ise bu tür yanlışların ortadan kalkması için onun dışında fanboyluk gibi bir niyetim söz konusu bile değil.

Ne anlamadım sen ters kalmışsın arkadaş benim bildiğim Intel'de OC yapabilmek için Z serisi anakart masrafına giriliyordu.

Mesajı tekrar oku ben de aynısını diyorum. Hem türm Ryzen'lerin çarpan kilidi açık hem de mis gibi B450 ile takılıyorsun.

Bugün attığın konu bu muydu? E çok normal güncel fiyatlardan 10400F varken 2600X'i kim niye alsın. Ben AMD kullanıyorum yükseltecek olsam ben de almazdım. Bir ürüne sahip olduğunuzda o piyasanın en iyi ürünü olmuyor.

Ben de şimdi kalkıp kullandığım Ryzen 1500X için 10100F'den iyi işlemcidir diyeyim. Oldu mu? Olmadı.

Yav ben git al demiyorum. Neye paran yetiyorsa onu al ama o konudaki arkadaşın bütçesi belki 1400F almaya yetmiyordur nereden biliyorsun.
Hayır niyetiniz bana fanboy damgası vurmak kendiniz 1 test bile izlememişsiniz gelmiş bana fanboy diyorsunuz.

Sende benim atığım videoları izlememişsin.

Sende benim atığım videoları izlememişsin.

Ne attınız? Her şey yeterince açık değil mi? Oyun konusunda 10400F 2600X'i tokatlıyor işte neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. Hani fiyatı ucuz olur önerilir 1600 AF gibi o da yok 2600X'de. 10400F, 3600 varken parasını haketmiyor o işlemci.

Ne attınız? Her şey yeterince açık değil mi? Oyun konusunda 10400F 2600X'i tokatlıyor işte neyi savunuyorsunuz anlamıyorum. Hani fiyatı ucuz olur önerilir 1600 AF gibi o da yok 2600X'de 10400F, 3600 varken parasını haketmiyor o işlemci.

Ya bana fiyatla gel kardeşim hangisi F/P o alınır adamın parası varsa alsın ona bir şey diyemem umarım anlamışsındır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı