Nedir bu windows 8'in çektiği

Yüzlerce bilgisayarın işletim sistemini yenilemek IT departmanları için zor geliyor sanırım. Tam olarak izlenen yöntemi bilmiyorum fakat bizim evde bir bilgisayara format atmamız gibi değil oradaki olay

Geçen gün garanti atm'sinden para yatıracaktım, atm kendini yeniden başlattı ve bios ekranından sonra karşıma gelen şey XP oldu

Forumda Windows 8'i kötüleyen ya da kötüleyebilen olacağını sanmıyorum Burası oyuncehnnemi ya da fulloyun ya da torrent-oyun değil. Burada bir kişinin Windows 8 ile bir sorunu varsa ya sistemindedir sorun ya da kendinde

Bu hep öyle olmuştur. İnsanlara ne verirseniz onu kullanırlar. Babasının tuttuğu takımı tutmak gibi. XP ile başlayan XP kullanıyor. Sonuçta Google'da Google'ı aratan bir ülkedeyiz. 3. dünya ülkesiyiz. Ha deyince alışkanlıklar değişmiyor.

Geçen harddisk bozuldu yenisini almak için bilgisayarcıya gittim. Bilgisayarı açtı ve biraz baktıktan sonra kapatırken oturumu kilitledi. Bir anlam veremedim ve bilgisayarı ben kapattım. Adam aynen şöyle dedi 'Windows 7 daha güzel ben bile 8'i kullanamıyorum ' dedi. Çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…